Drama, drama, drama suuck

 Först vill ja bara förtydliga med det ja skrev om kaffet. Jag har inte träffat på någon invandrare som druckit sitt kaffe svart än!!! Svenskar känner ja mängder av som dricker svart!


 Jag tar alltid på mig rollen och jag hatar den. Vill inte leda nåt himla drama. Får bara panik på oangagemange och att vissa medlemmar alltid ska krångla med om de vill vara med eller ej! Jag säger det nu. Ni är duktiga!!! Var inte nervösa!!! Det är inte vår prestation som syns!!!
 Fick inte med nå nya.. illa med brist på estetiska kristna ungdomar i vår församling haha ;P 
 Brist på komunikation med familjen! Trodde ett tag Slätte hade gått under eller kanske Jesus hade hämtat alla kristna o glömt mig vad vet jag. Fick inte tag på nån i alla fall. Jobbigt..
 Till slut svarade mamma. O ja fick tala ut med syrran lite snabbt. Nu känns det bra. haha de lever!!! :D
 Kanske inte dramats situation löste sig men... Det börjar utveckla sig till nåt bra!!!

 Nu ska ja ta mig en kopp te o försöka slappna av o släppa dramat så jag kan sova i natt. Höll på o skita i skolan i morse av våldsam trötthet. MEN det får jag inte. är ju lärare. 

 Usch det är så mycket i skolan nu. O ja har som vanligt noll koll. Får panik... o vill bara skolka. (Får inte bli skoltrött redan) Bara 3 veckor kvar innan praktik. O ja hatar praktik. HATAR! (starkt ord. kanske lite väl starkt) Men ja ogillar skarpt. Så skarpt att ja mår illa inför tanken att tvingas gå runt som en osäker tonåring o be om saker att göra. Eller stå i kassan under gamla floristers vakande ögon. Man liksom känner hur värdelös man är!!!

 FY FÖR ALLT JUST NU!

God natt... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0