Gostart på veckan.

 En rätt trevlig dag i skolan som lärare, en underbar måltid, en god frukt och nu... bastu?

 Så var det ja. Idag var jag lärare. Tillsammans med Elin, NAtta och Alida! :D Det var rätt skoj. Fast...
 Vi gav ut upgifterna. Alla fick varsin hjälte som ska gifta sig. I morgon ska de göra ett stort arrangemang till festen och en kroppsbeklädnad istället för brudbukett. Blir intressant och se. Idag fick de göra en solitär som åva till sin hjälte.
 Vi hade väl inte så mycket att göra. Jag fick göra en blomma till rektorn som vunnit nåt. Var skoj. Så ja fick jobba med blommor ändå! :D Sedan mot slutet av dagen skulle solitärerna bedömmas. Då började det hårda. När man kollade så ordentligt på alla kändes ju knappt någon särskilt speciell. Eller värd nåt ordentligt högt betyg. Men vi var ändå snälla enligt läraren som sa att vi alltid gett snäppet högre än hon! (Man får alltså sämre betyg än man tror på sina saker XD)

 Ska blir skoj och se vad de hittar på i mrogon. Lite mer stora, speciella saker då! :D Och så är det utvecklingssamtal. Kanske kommer mamma på besök då. Mys. Jag måste ringa henne och se om hon vill komma på utvecklingssamtal!

 (det är nåt fel på skrivandet som gör att jag tvingas hoppa o göra ett mellanrum med enter. Stööörande. Ville bara säga det)

  Handlade idag och gjorde en gomiddag istället för palt. Så nu blir det palt flera dagar i rad framöver haha XP Men ja var inte sugen på nåt sött... ja ville ha KÖTT! <3 o så blev det. Åt min lilla bit som ja fått från hemmet. ah Tillsammans med köttet stekte jag svamp, squash och spenat. Underbart gott! Till eftterätt tog jag en mango som det var extrapris på på hemköp. Vet inte varför ja tog den nu! Nu blir det till att undvika att äta nåt ikvälL! Vilket ja med all säkerhet inte kommer kunna hålla. Tss tss

 Men vad nu göra resten av denna Måndag. Funderar på att basta. Meeeen. Inte så skoj ensam... saknas någon att prata med. För själva bastandet är inte hyperskönt. Det är just känslan av att komma ut från bastun o vara sådär go o mör i kroppen. Plus att ja har världens värk i ryggen efter att ja spelade fotboll igår. Snacka om att vara avlagd från sportens värld XP

 God eftermiddag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0