Körlektion!!! :D

 Yeey! Idag gjorde jag det. Gick till körskolan och tog min första sväng med en riktig lärare. Haha..
 Det gick riktigt bra. Jag var inte obehagligt nervös och det var en riktigt bra lärare som inte fick mig att känna mig dålig när jag gjorde fel. hon mer skrattade ijäl sig haha.. Typ. "Men Petra. vad gör du nu hahahahahha"
 Det var helt enkelt roligt.
 Jag var inte våldsamt nervös nej. men på nåt sätt var ja nervös. För de mest simpla sakerna blev krångliga haha. Glömde i början av vilka pedaler som var vilka. Brukar ja göra när ja kollar på dem samtidigt som ja sätter dit fötterna haha.
 Sedan glömde ja lägga in växel när ja starta haha.. O när ja krypkörde blev det fel så ja lyfte på pedalen istället för att trycka ner den för att köra långsammare. (Hade nog gaspedaltänket i huvudet) Men inga av dessa pinsamma fel fick mig att känna mig dålig (något ja har lätt för. Skulle säkert ha börjat lipa också annars) just för att hon bara skrattade åt mig och skämtade om vad som kunde ha hänt. Har verkligen valt rätt skola.
 
 Hon sa slutligen att det var ett "nöje" att åka med mig. (eller nåt) Det märktes att ja hade några mil bakom ratten och hon sa att jag skulle kunna ta körkortet rätt snabbt om ja läste teorin tidigt. Lät bra. :D Ja fick på nåt sätt åter hoppet om att kanske bli klar med körkortet innan nästa år! haha ;P (undra ja det)

 Måste köra massa hemma nu. Eller hur päron!!!???

 Det är det enda som just nu fyller mitt sinne. ja har kört.. ja har kört. Kört på riktigt. tyvärr var veckorna så fullbokade så nsäta lilla lektion bli om två veckor klockan halv åtta på mrogonen. Innan praktkjobbet alltså! Yey! haha.. Då får ja inte försova mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0