Skoldag..

 Sitter i skolan som lärare.. händer inte så mycket. Vi har plockat ur gamla kransar och satt igång alla andra. nu sitte vi här vid datorer och papper och pluggar och roar oss. får se om någon e klar med nån uppgift till lunch så vi får bedöma nåt...
 Ser fram emot i eftermiddag då mamma kommer. Ska bli trevligt med lite sällskap förutom Tamars.
 Utvecklingssamtalet däremot vet ja inte.. det är kul att se vars man ligger i alla ämnen och hur hemsk mycket frånvaro man har. Nej.. ja tror inte ja har lycktas vara borta så mycket men det ser alltid väre ut på pappret.
 Ska bli spänannde o se vad han säger i rörlig bild. Om an säger nåt. De andra ämnen har ja ju haft tidigare o känner lärarna.
 
 Suuck. pannkaka till lunch idag men... klockan är bara 20 i tio.. vet inte när den är. Får nöja mig med att titta på alla blommor som står vid katedern och lyser med sina klara färger. Kryss och liljor, eustoma och brudsläja, strelitzia och rosor i flera olika färger och stolekar. Jag vill också jobba med blommor. Jag vill okcså göra en kroppsdekoration till en superhjältes brud.. (Om nu de inte är en kvinnlig hjälte) Jag vill! Jag finner detta trist och jag hoppas skarpt att de andra gör lika roliga uppgifter. lite speciella.
 
 Måste börja fundera på uppgiften till projekarbetet. Bestämma plats i petra och fundera fram olika ideér att göra.. Ska bli skoj.. 

 Nu fick vi en uppgift av Monika Städa. Åååååh! Kul att vara lärare. Suck suck suck! XP Slipper i alla fall städa i slutet.

Kram
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0