Morot!

 Tack för felanmälan i förra inlägget syster! XP

 Första dagen i skolan. Nästan hela. Vaknade av att klockan var för mycket och kunde inte minnas att den ringt tidigare. Övertygad om att de var en dröm fortsatte jag sova och när klockan ringde igen var den tjugo över! Jag vaknade till. TJUGO ÖVER!?!?! :O Inte en chans. Jag la mig igen med orden. Ge upp Petra. Vaknade igen tjugo i och tänkte. Jag måste skriva till skolan och sjukanmäla mig. Ja e förkyld och otroligt trött. har inte sovit ordentligt på 48 timmar!
 Men ja glömde så blev åter väckt av att skolan ringde. Inte kul! Jag undvek att svara. Hatar att förklara mig med morgonröst. XP

 Väntade med spänning på vad folk skulle säga om mitt hår o de första jag får höra är. "Inget illa menat nu Petra men i morse tänkte jag morotsfärgat om mitt hår men när ja ser ditt nu så är det lugnt!" (typ så) Haha. Jag tog inte illa upp o kan förstå vad hon menar men tänkte för mig själv. "E de så illa?" O ställde in resten av dagen på försvarsmekanism. Jag vet att det är toning o färgen har gått ut. Den e inte lika fin längre. :S Men morotsfärgat! haha
 Men jag vill färga om nu. Riktigt röd, riktig färg, normal hårfärg. Typ som vampyren victoria i New moon... eller...

Ja men typ så... Lockigt också. De vore fint haha. Jag tror nog det. Får se när ja känner att jag har råd med färg och får hjälp. Men vill gärna göra det innan mitt hår blir ännu mer fultonat. Innan balen också.

kram

Kommentarer
Postat av: Fantomen

När vi firar din födelsedag kan jag köpa färg till dig så fixar vi det. :) Jag är taggad på att fara till dig nu, funderade på imorgon om du kan, men jag måste se om jag kan återerövra lite pengar först..

2010-04-19 @ 19:45:21
Postat av: alida

haha vem sa de?? :p haha åååhhh... ja visste de!! du ser på new moon i smyyyyyyg!! lovar att bevara din hemlis! ;o)

2010-04-19 @ 21:21:35
URL: http://projectbackpackers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0