Paltkoma väntar...

... om ja nu ät så mycket. Kanske de kommer smaka svininfluensa haha. farmor o farfar bjuder hur som helst på palt strax.

 Cissi är här.Så idag var vi fyra. Huvaligen så trött ja har varit. Hon kom runt sju och jag har verkligtn inte varit fit for fight. Fick frutkansvärd huvudvärk o smärta i mage. Men ja förstod direkt vad de var. Bu för o vara kvinna!
 Har egentligen inget mer att skriva. Det har int hänt nå mycket. Just nu ligger småflickorna i sängen o pratar om att de är "tjocka?" (Ja hoppas ja hör fel!) o andra kvinnopsykproblem haha. :P

 Resten av detta inlägg ska ägnas åt min älskade faster som lagar så god mat. Hon har bjudit mig flera gånger på olika gräddiga kötträtter. Faster Helena är självklart kvinnan ja talar om. Heder åt henne. Ska någon dag hylla henne med att förnöjt klappa mig på magen.

kram
 

Kommentarer
Postat av: Faster ;)

MEN sååå gripande ;)

Ska se till att hålla ögonen öppna när du klappar haha..

Sen är det ju så att jag älskar min kära Petra en hel massa oxå <3

Kramiz bananiz

2010-04-09 @ 16:59:23
Postat av: Cissi

Haha, jag tror minsann vi pratade om att vi var tjocka och behövde träna xD haha, fast jag tror ingen av oss menade att vi var så tjocka... bara att vi ville hålla oss i form ;P Inte BLI tjocka xD haha...

2010-04-10 @ 17:26:05
URL: http://ceciliamariesjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0