Valborg...

 Näe.. har inte firat dagen särskilt mycket. Ganska värdelös dag att ens bry sig om. Såg en eld. satt några ungdomar o drack öl på min trapp o lämna burkarna. Det räcker.
 Var i kyrkan. det var mys. Var många som kom dagen till ära. Många goda vänner och det är jag tacksam för. hade mycket kul. var länge sen jag träffade många av dem. Även om vi bara försökte pricka en pingisboll i ett glas. Eller pratade... XD
 Men kvällen tog slut snabbt. För snabbt. :( Väl hemma infann sig det långsamma lugnet. av tristess. Ulrika försvann, mamma var inte hemma. jag o pappa hade en lång diskussion, trevligt. Men nu e kvällen slut. alla sover. ulrika är borta. Vi har besök som sover. Jag är inte trött.. Jag har tråkigt.
  Hoppas ¨på att få åka till Älgarås i morgon med. Eller i alla fall någon gång under helgen. För det kändes trist att lämna dem som snart.. :S
 Men men jag har mycket att göra. Ska försöka fixa tyger o design på balklänningen med mamma. Måste övningsköra och MÅSTE plugga körkortsteori. usch usch usch. Många måste en liten önskan. En dag i alla fall. en dag kan jag väl få bara umgås med kompisar och glömma tiden..
god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0