Yrkes-sm

 Kväll nu. Har fikat, roat mig med smink o ska nu duscha. Inte för att ja e sugen o inte för att ja behöver men för att ja vill. Får inte ihop det haha XP
 Idag på skolan talades det om yrkes-sm. äntligen. O ja fick äntligen en partner också. (Eller partner) Karro ska vara med o tävla. Kul. var lite orolig för att bli själv. Om man nu kunde åka o tävla själv. Förstod aldrig.
 Vi fick schemat för tävlingen. Den pågår under 3 dagar.. 4 dagar med prisutdelning. Spännande. Kommer bli mycket övande på det nu också.
 Jag förstår att de e mycket framöver nu. Med skolan. Eller ja förstår inte det men ja märker det på mina vänner som hela tiden klagar. Ja undviker saker ja tycker e jobbiga för annars blir ja djupt deprimerad. Men ja måste ju klara allt innan betygsättning. har ingen aning hur de ska gå. Men ja oroar mig inte för framtiden. Jag satsar på några saker o just nu ligger körkortet o tävlingen på prio!!!

 Jag fick papper på uppgifterna o allt o de första jag gör är att gå på körskolan o lämna dem där. Haha men ja rignde dit o de har lagt dem på kontoret så i morgon måste ja dit igen :/
 Fick se alla uppgifter i alla fall på tävligen o ja minns dem ungefär.. Första dagen var det vara invigning. Ingen tävling.
 Andra dagen e de en hemlig uppgift. Scary.
 Tredje dagen är det brudbuketten, träna på o ta med eget material till. Vi ska presentera den på ett fint sätt dock. Förstod inte riktigt men de löser sig. Sen tror jag vi skulle göra en till uppgift den dagen. En dekoration i framlagt underlag. Alltså de kan bli en stor kruka, lång kruka, fat, en oasis, jord, rör, krukväxter, snittväxter... men de ska vara en dekoration i alla fall. Haha XP Uj detta blir spännande. Vill komma igång o träna direkt. :D I morgon ska vi i alla fall jobba med blommor. Men göra vanligt butiksbinderi. Kul de med. 
 Spännande blir dock o se hur de blir med blomsterleveranserna i framtiden om askan fortsätter krångla XP

Jag o Tamar roar oss framför kameran! :P
kram
  


Kommentarer
Postat av: Cicccci

Alltså, du passar sjukt bra i rött läppstift! :D De borde du ha oftare. ;) Låter sjukt spännande, ska bli kul att läsa hur de gick sen!

2010-04-20 @ 21:50:22
URL: http://annaceciliazemren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0