Död mobil och inget jobb!

 Klockan är halv ett snart och jag har varit vaken jättelänge! Sjukt.
 Tjugo i åtta kämpade jag mig upp efter att ha snoozat en halvtimme. Tamar var lycklig att matte vaknade så tidigt och gav mig en stor puss innan vi gick ut i köket för att fixa frukost.
 Dagen började inte bra. Efter frukosten hade mitt simkort dött. Det är galet. Jag använde mobilen på morgonen. Åt frukost o när ja kommer tillbaka skriker mobilen. "Sätt i simkort!"
 Det funkar inte i någon annan mobil heller o ja har putsat o provat sätta in flera gånger. Det funkar inte. Har skrivit till suport.. Får se om de ger mig ett nytt kort gratis eller om ja får punga ut med ett nytt själv. Tar det för lång tid köper ja hellre ett. Eftersom ja har gratis sms kvar i några dagar. Vill ju kunna använda dem.
 Men hur som helst. Försök inte nå mig på mobilen!!!

  Hata mobiler!

 Men varför gick ja då upp denna onormala tid?
 Jo för att höra med butikerna runt om, om de behövde mig. Var till töreboda. De hade full styrka. Moholm. Hon hade inte råd. Tidan. Den hade stängt tror jag. (fick lite lust att öppna en butik där då!) For till Hova som hade stängt på måndagar! (yeeey)
 Så nej. Ingen lycka gjord där inte. Men då har ja i alla fall provat. Ska skicka ett en intresseanmälan istället nu till fler butiker runt om också!
 
 Nu e frågan vad ja kan göra. Dagen e lång... Ja längtar efter att min syrra ska komma hem från Skövde med hårfärg till mig. Det ska bli rött igen!!! :D

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0