Hård dag!

 Vilken träningsdag!!! Jag lär somna som en stock i natt. Härliga saker. Jag e verkligt inte van att röra på mig. Gick upp klockan nio för att vare redo vid tio med att arbeta! Först plockade jag in alla ved vi köpt. Allt gick in i vedbon. Härligt. Fick god hjälp av Orhan. Var nog tur han var där. Annars hade jag inte gjort så mycket haha Men nu e de gjort.

 Vedinplockningen tog 3 timmar. KLockan ett precis var vi klara. Jag var trött men efter en macka med ny energi tog vi en prommis. Till svampstället. (som var länsat!!!) Men vi hittade ett nytt. Vi följde ett älgspår och hittade flera stora kantareller. Även idag gick jag i skogar jag aldrig varit i förut och kände mig lite lost. Men vad gör väl det?! Vi måste fått ihop nåt kilo i alla fall! :) En full fruktplastpåse! ;)
 Vi var hemma vid sex... och. Det var skönt att sätta sig ner! XD

 Dagen avslutades med raggmunkar och sedan film med mamma. Dresden. Som jag till min förvåning upptäckte att jag varit i. När de började prata om Frauenkirchen (ursäkta min tyska) drog jag mig till minnes om en skolresa. Plötsligt blev staden mycket mer intressant än vad den var då för 3 år sen. Varför tog jag inga foton???

 Jag är fortfarande törstig efter dagen...

god natt kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0