Mysdag

 Dagen bara rusar förbi!
 Jag har rensat bort ullössen o satt växterna i "karantän" (utan andra blommor runt om) Tyvärr hade vi ingen såpa hemma så utrotningen e inte fullbordad!
 Har även rensat bland kläderna. Hittade mängder med kläder ja inte minns när ja använde senast haha :P O plötsligt fick jag lite plats!
 Har målat vidare på simson och delila idag! Gjorde dem lite brunare! I alla fall Delila! Gör alltid tjejerna ljusare. Vet inte varför. men idag beslöt jag mig för att vara annorlunda.. Får se om de håller i sig haha Ja e inte klar med tavlan än i alla fall. Har mycket kvar att göra!!!
 
 Satte igång en deg på jäsning för en halvtimme sen också. Var länge sen jag bakade. (det är inte så roligt) Men tänkte att jag skulle göra såna där frittibullar ja brukade göra i Lidköping. mums! (päronen är ur huset så... haha då vågar jag!)
 Ska strax baka ut o steka. O sedan avnjuta det till en kopp te.



 Måste skriva nåt sorts visitkort. För i morgon ska ja ut o visa upp mig för blomsterbutikerna i bygden. usch det är lite pinsamt. Men Lizen följer med som stöd. Trevligt! :D O ja får låna bilen o köra lite haha! Ska även äntligen skicka in mina papper för att få mitt körkort i morgon. haha verkligen på tiden. Men ja har trasslat med mamma om fotot e för gammal eller ej. (det är 2-3 år gammalt så ja tyck inte det. ja var blond o lite yngre...)
kram

blev en ganska lagom bra dag idag! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0