Lidköping! :D

 NÄE nu får de ge sig o skotta trottaren. Ja blir lika irriterad varenda gång ja går där!!! VAd e detta för stil!

 Tågresan var seg o lång. Men ja får väl nu i efterskott glädja mig med att i alla fall Amelia TÄNKTE på mig haha XP
 Läste left behind... Tusenårsriket har äntligen börjat. Ja börjar se en ände på denna bokseri. Men ja blir alltid lika lycklig i slutet. Åh ja vill också träffa jesus. Ja vill också få en kram! Ja vill också leva i tusenårsriket haha DE e så man blir lite bölig.. Men ja höll mig. Ska inte sitta på tåget bredvid en tjej med nyinköpt hamsterbur och snyfta.
 
 Hemma igen upptäckte ja att ja fått nya grannar. Skojskoj.. Har fått för mig av Elin att de skulle vara nån tjej på tennisgymnasiet (Om ja inte missförstod) Men kanske är det någon annan som tog den vad vet jag! Det är i alla fall en äldre man där. "Äldre" 50-årsåldern. Han monterade upp gardiner när ja såg att de var grannar där.
 Släptte ut Tamar o plötsligt hörde ja henne morra. Nåt så våldsamt. Ja gick ut för att kolla o då sprang hon in i mitt rum. Jag såg att granne var i analkande o stängde dörren till mitt rum.
 Han kollade runt lite och gick ut ett tag. Sen kom han in igen. TAmar morrade på! Plötslitg hörde jag hur han tog tag i mitt dörrhandtag. Till MITT rum! Jag kollade upp. Tog han fel?
 Plötsligt flög dörren upp (Min dörr e väldigt trög)
En man med stora ögon kollar på mig.
"Oj!" sa jag för att bryta isen.
"Ursäkta!" sa han o stängde snabbt dörren
 haha stackar. Vet inte vad han tänkte. Hade han inte fått veta att det bor någon här? Hörde han ljud o undrade vad som fanns här? Gick han på sight-seeing? Trodde han tvättstugan låg här?  Verkade inte som han hade ett ärende för han gick ut sen direkt!

 Tet står på tilllagning och jag funderar på om ja ska ta nåt litet innan ja hoppar in i duschen. Mitt hår ser ut som fet spaghetti som hänger nedför huvudet. Ingen hjord av getter här inte!

 Kram! :D


Helgen is over...

 För lördagen e ju den enda riktiga helgdagen.. söndagen e trög o full med våndan inför resan till Lidköping. Jag förstår inte att efter alla dessa år tycker ja fortfarande det är jobbigt att resa. Gillar att komma dit. Men just att komma iväg i tid. Packa med sig allt. Ta avsked. Sitta på tåget o ha trist. Bära på Tamar i en låda...
 Ha trist på tåget e nog värst. Ni får gärna pilla iväg ett litet uppmuntrande sms då haha.. när ja sitt på tåget på kvällen :P

 Idag har jag... skaffat youtube o tiden har nog gått till att sitta vid det. Ladda upp filmer o försöka förstå. haha... usch skäms fortfarande lite över valet av filmer. Men ville visa att ja utvecklats lite också :P
 Annars har ja promenerat med mor o syster o tamar och tittat på OS.. som vanligt. Men nu e de väl typ slut. 3 mil för herrar i morgon va? 
 
 Ska snart lägga mig. Sov länge i morse o när ja sätter mig här kan ja räkna med att inte bli trött. Har ju sovit dåligt 3 dagar i rad så ja förtjänade att få sova ut. Vaknade dock våldsamt av högljudda gäster. haha.. Som vanligt. Får panik på folk som kommer o hälsar på innan tolv!!! Utan att säga till! O när ja behöver sova. 
 
 Sitter fortfarande o funderar på låt att göra nå skoj tecknat till. Nån som har nå kul förslag?
kram god natt! :D

youtube..

 Har skaffat ett konto där nu. För mina paint-animerade musikvideos.. XD 
 Visade upp min senaste video för mamma o syrran. Mamma tyckte ja kunde lägga upp dem. De har de tyck förut men ja har funnit de pinsamt. Hur seriös är jag? O hur bra är de? haha
 Men idag gjorde jag det. http://www.youtube.com/watch?v=cPNYf47hWUQ är ett av klippen och min senaste video. Har laddat upp tre av dem. Men kommer nog ladda upp alla även om vissa är riktigt sugiga. men men.. 
 
 Vill komma på ett nytt projekt nu. Men vet inte vad ja ska ta för låt. Nå förslag? ;D

Nu ska ja dammsuga huset. (duktiga PEtra!)
kram

Halka, blötsnö, vattenpölar!

I hate Lidköping in the springtime. I hate...
 Hur som helst. Fyyyyyy för våren. Fy för blöta skor o strumpor. Fy för att hoppa över meterstora och decimeterdjupa pölar vid varenda övergånsställe. Fy för att få vattendroppar i skallen överallt och för att plumsa runt i djup blötsnö då trotoarerna inte är skottade. I morse gick ja på gatan o kände mig töntig. Men i rusningstrafiken vid lunbchtid (då ja gick hem) fann ingen plats för mig där!!! Phpprrth

 O i morse halkade ja också. ingen liten lät Oooopa halkning utan en riktig pinsam o skrattretande vurpa.
 Svängde av från en upptrampad stig och fick den hala skottade isbanan under fötterna. Kände hur ja halkade o gjorde en riktig fotparad. MEn ja fann inte balansen o det slutade med att ja ramla framlänges. Ops! De var inte mer än så att ja tog emot med händern (fick skrubbsår) o reste mig snabbt! Men ja hann inte resa mig innan fötterna försvann under mig o ja ramlade baklänges på rumpan. (Måste sett töntigt ut. en blond tjej som inte kommer någonstans) Jag kollade upp. Ett gäng grabbar från högstadiet och två vaktmästare var i närheten men ingen verkade skratta ijäl sig. Pojkarana lekte med snön bakom en snödriva och vaktmästarna hade ögonen på dem (tror jag) PÅ darriga ben och lååångsam mycket lååångsamt reste jag mig och gick ut i snön. Varför finns de ingen att skratta med när man halkar. Jag skrattade lite för mig själv och gick i fatt en klasskompis som precis cyklat förbi. INNAN ja ramla!

 Nej.. än så länge är våren bara pest o pina. Som grädden på moset har innertyget i mina enda hela (fula) vinterskor gått sönder. KUL! NEj.. antingen iskall vinter eller blommor o istappar. Inte sjöar, isbanor och oskottade trotoarer!!!

 Snart ska ja hem till Slätte i alla fall! Måtte de vara bättre där!!!!

kram

Lidköping..

 Tillbaka igen. För i morgon e de lite skola!

 http://nlt.se/startsidan/lidkoping/1.745432-fyra-grundskolor-stangda-gymnasiet-oppnar-delvis 

Haha har upptäckt NLT på nätet.. o ja.. de har ju snöat lite här i Lidköping! :P

uj de var länge sen. Fullt med snö var det också. Resan var lång o seg o full med mögliga physalis tills ja plötsligt var framm. Det var bara jag en snubbe och en tant som reste. TAnten var snabbt upp. Jag tog det lugnt. Slutstation ju. :P Snubben reste sig o ja gick precis bakom honom. Han öppnade Från NlT:s hemsida! dörren och höll upp den så att jag skulle få tag på den. Plötsligt!!! Istället för att som en vanlig människa släppa dörren till mig och gå vidare ut ur tåget gick han plötsligt åt sidan. "Varsågod!" sa han och böjde blicken.
 Haha kände mig mycket.. fin.. "Tack!" sa jag och log och gick snabbt därifrån i rädlsa för att han ville prata mer med mig. Men de ville han inte. Han var bara en gentleman. Haha.. Man blir ju fascinerad. Så onödigt tilfälle att vara gentleman på!!!

 Promenaden var lång. Nån pellejöns hade ju glömt att skotta trotoaren på hamngatan. (De har väl fullt upp med de la gardie gymnasiet) Jag såg att någon tidigare hade gått i snön och jag gick i dens fotspår. Vilket flera andra gjort. Men det var tungt och jag ångra mig direkt. Efter halva trotoaren hade någon skottat upp en infart och en hög snövall reste sig. De som hade gått före mig hade gett upp snöpulsandet och gått ut på gatan. Ja följde deras exempel. man undrar ju vad kommunen sysslar med! En vecka har de ju gått!!!

 Hemma var det.. som vanligt. Min hyresvärd hade skottat trappan men det har snöat mer sen dess. Nån Decimeter. Så ja fick skotta med skon för att få upp dörren. 
 Kollade runt i huset. Inga nya grannar. Ingen som basta. Ingen tvättmaskin på. Kallt. Stökigt. Luktar kryddor! Vissna blommor. Skönt att vara hemma!

God natt :D kram

Mycket mera ledigt..

 I morgon med. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Vansinne. Och på fredag har alla ledigt utom treorna eftersom det inte finns plats till alla elever. Alla byggnader är inte färdigskottade.. haha illa. hade gärna sluppit fredagen. Så ovärt att pendla för bara en dag. :P

 Idag åkte jag skidor. jajemen. ja drog på mig kläder och skidor o ut i spåren. Det var första o sista gången kan ja säga. Jag spanade hela tiden så ingen såg mig. Jag kämpade hårt! HÅRT.
 Första lilla backen så ramlade jag.. kollade mig omkring. Ingen såg mig!
 Andra stora backen höll ja emot allt vad ja kunde tills jag var ute ur kurvan. Då släppte ja o gled i full fart. Skoj skoj. Men sen fick man staka. O ja har ingen kraft i armarna så jag orkade inte alls staka mig fram utan fick typ promenera.. haha
 Ramlade en till gång. Alldels vid byn. Då ja tänkte. "Ramlar ja nu så skäm ja ögonen ur mig!" Klart man ramlar då.
 Största uppförsbacken fick ja kämpa nå våldsamt. Gick oväntat bra ända tills slutet då man alla andra hade slutat saxa o kört ihop skidorna. Ja ville vara som alla andra. Men det gick inte. Mina skidor ville glida bakåt i nysnön o ja fick kämpa för livet för att inte glida baklänges. Efter att ha stått där i några minuter o peptalkat mig själv kom ja upp den sista metern.
 ALDRIG MER!

 Annars har dagen förflutit... somnade sent.. av mina grubblerier på körkortet. JAG VILL INTE FORTSÄTTA MED SKITEN! JA KOM INTE LYCKAS!
 Så vaknade med världen huvudvärk o den har ännu inte lagt sig!

 Min lärare ringde o sa att det i morgon är friluftsdag. Så ja måst komma på nå skoj att göra. Nån ide? Inte mig emot. Måste börja motionera mer! Nu får de vara slut på viktuppgången o konditionsförsämringen!
 

Kram :*


Mera ledigt..

 Nu börjar ja undra. Hann bara gå upp i morse. Njuta av ledigheten vid en god frukost o sätta mig vid datorn innan jag fick sms. 2 sms. "Vi är lediga i morgon med!" Förstår inte vad min skola håller på med. VArs ligger knuten. Inte för att ja gråter. Men ja undrar faktiskt hur de ska bli med yrkesbeviset. O ja känner mig djupt irriterad över att behöva börja skolan torsdag... torsdag och fredag är ju de värsta o mest tråkiga dagar man kan uthärda.. suck

 Idag var det i alla fall trevligt. Solen sken. Jag satt mest vid datorn och skrev. Så tiden gick snabbt. Jag hjälpte till o laga middag och tog en prommis ner till sjön med vänner. Det var.. blött. Man liksom sjönk ner genom snön och hamnade i nåt sorts slask. en blandning mellan is, vatten och snö. En av mina vänner blev orolig att vi skulle gå igenom. Ja var mest orolig för att skridskossongen är över. Snön måste bort från isen. MEn de lär väl fegfolket med fyrhjulingen inte våga nu.

 Bönen ikväll var också trevligt. Var länge sen ja var på bön. Har ju inte lyckats komma in i nå sånt i Lidköping haha. Hur ska de gå sen när ja flyttar på allvar. Ja suger på att skaffa nya vänner utanför skolan.
 Den fransktalande kvinnan kom. Jag pratade inte så mycket med henne. Jag är ju så blyg. MEn ja satt med mamma när hon talade med teckenspråk och hjälpte till med de ord som hon inte lyckades få fram på teckenspråkssvenska haha ;P

 Nu har ja sett OS hela kvällen o är dötrött. Ska bli skön att sova. Allt Os har fått mig till en sportig kvinna med en längtan till skidorna. I morgon ska jag ut i skidspåren för första gången på säkert 10 år...
 Får se hur de går. Och om ja vågar. (Är så rädd att möta någon som skrattar åt mig om jag inte kan!)

God natt!

Ledigt...

 Ingen skola idag för snön... o idag fick ja sms om att även morgondagen e ledig. Man undrar ju. Hur ser de ut i Lidköping egentligen.. Såg lite bilder på skolans hemsida. Tycker de inte ser ut att vara mer än resten av Västergötland. MEn kanske att skolans moderna glastak o formgivning e väldigt dålig på att klara snön? http://www.delagardie.lidkoping.se/serviceochtjanster/utbildning/delagardiegymnasiet/nyheterdelagardiegymnasiet/delagardiegymnasiethallerstangtavenpatisdag232.5.39c085e2126bf16b87b7ffe11084.html

 Men ja tackar o tar emot även om ja hade en del att göra i skolan just dessa två dagar ja var ledig. Men ja får ju i alla fall gå på bön i morgon. De ser ja fram emot. Ska även bli kul o få tala lite franska. Det har kommit någon fransktalande till Älgarås asylbostäder. Får mig att känna mig lite nyttig när ingen annan kan tala med henne. Hoppas hon kommer i morgon. Får putsa lite på min franska ikväll o i morgon. "Bonjour bienvenue dans notre église!" (Eller våran... kanske var lite.. fel?) "Besoin d'aid?" "Tu comprendre!" Hrm ja.. jag hoppas hon kom! :)

  Idag har ja int gjort mycket nytta. Gick upp halv elva o åt frukost o läste. Har äntligen kommit fram till jesu återkomst i Left behind böckerna. (Har läst dem en vända förut :P ) O det är som mödan är värt när man kommer fram till det. För just de två böckerna innan jesus kommer e så sega o ovärda.. Osså kommer han äntligen o huden liksom knottrar sig när jag läser hur de får möta Jesus. Ja vill också! :D

 Dagen fortsatte med massa backpacker haha.. hann nästan runda jorden under dagen.. men ja satte stop för mig själv o pluggade lite. Hängde lite i köket tills äntligen pappa kom hem o vi åt! :)

 I morgon blir de väl inte mycket mer än så... Funderar på att börja skriva lite. Nåt manus. Ja e så sugen på att sätta ihop nån riktig teaterpjäs eller ett nytt stort filmprojekt. I kyrkan eller själver. O för att int hindra drömmarna kan man ju skriva lite o drömma sig bort till kamerans o inlevelsens värld. 

 Usch de e ju så roligt.
 Ja frågade pappa om han kunde laga kameran o han sa att han funderat på om han skulle våga det. Får väl tjata lite mer på han! :P Annars får ja väl köpa en egen när ja tagit körkort o slipper den utgiften. OM ja lyckas ta körkort.

  Sitter nu o lyssnar o ser lite på curlingen. O ska snart lgga mig. Vill inte vara för sen! :D

God natt :*

Bilder från Girl-powerprojektet Filmen "Isebel"


Mycket snö...

 Det må ja säga. Vilken vinter!!! O när man
 trodde det var över och att snön skulle
börja försvinna. Då kommer det ännu mer! XP Me like me like.. (förutom om man ska tänka på alla de som fått stora problem pga snön.)
 Jag har än så länge inte fått nå problem med snön förutom att skolan är stängd i morgon! Skönt på ett sätt. Men samtidigt tänker ja på yrkesbeviset som skulle in i morgon. Hoppas vi får en dag till... för ja e inte helt klar med power-pointen!
 Men ja hoppas mina domare förstår... inte mitt fel att skolan känner för att skotta taken på en måndag just då jag ska skriva klart allt!

 Var ute i snön igår. Var underbart. vintern kommer nu.. efter säkert 10 värdelösa vintrar!!! Det är så här det SKA vara! :D
 Kolla in http://igwt.bilddagboken.se för att se fler bilder från igår :D

Hm.. känner mig alldeles tom. Vad i hela friden ska ja göra nu? har fått typ 2 till lediga dagar. För ja älskar att resa på vardagar då tågen går senare o oftare. DÅ känns dagen fri o lång.. Och ja slipper söndagsångesten o därför känns söndagen plötsligt mer fri och ledig! MEn vad ska ja hitta på? Mitt prov som ja skulle göra i morgon lär ju också bli framflyttat haha..så.. ja känner mig... fri :P


 Idag skiner solen.. O ja känner verkligt för att gå ut o göra nå! ;D


Rubriker rubriker rubriker!!!

 Den här dagen blir bara länger o längre.. O ju mer den går önskar ja att ja kom på nåt att göra. Annars blir den ju bortslösad? Eller? Borde plugga.. Men hur kul e de..
 Bön verkar de inte bli.. eller mamma sa att hon ville åka men lite senare.. Senare.. nu har det gått två-tre timmar.. snart lär de väl vara slut. Eller?

 De bara snöar o snöar... Ja gillart. Men har ingen lust att gå ut. vad ska ja göra ute? Få snö i ögonen. Rufsig frisyr. Frusna fingrar. Ett leende på läpparna?

 Haha.. nu har ja börjat på ett 10-tal meningar o ångrat mig.
Det finns alltså inget att skriva!

 Bilderna från resan under sportlovet finns nu på min bilddagbok :)
 När är det påsklov?
 

Leurdag

 Lördag.. sista skööna dagen av lovet. Usch ja hatar den bieffekt som kommer när man reser bort under lov. Lovet tar fortare slut än om man sitter hemma o har trist. :P
 Idag är det bönedag eller nåt i Hova. Funderar just nu på om ja ska dit eller inte. Känner mig på nåt sätt sugen samtidigt som jag känner.. näääee...
 Det tål att funderas vidare på...

suck...

 Kanske är det dit jag ska eftersom just nu känns det som jag bara är omringad av tråkigheter. Kommer inte på nåt just nu ja e glad för!!! Så kom o gör mig glad!

kram


Bild från Ålandsfärjan! Våran halvtråkigt roliga resa!


Sigtuna, Norrtälje, Stockholm!

 Det var en hektisk men samtidigt rätt trevlig resa tillsammans med mor o syster o katt. Ja Tamar fick följa med. Jag var så lyckligt :)
 Resan började med ett stop i Sigtuna för att hälsa på Bibbi i sitt nya hem! Mycket trevligt. Gillar Sigtuna så ja hoppas på att få hälsa på där nå mer. På sommarn! :D
 Tamar fick bråka med hundarna medan vi andra åt och hade trevligt :)

 Resan fortsatte till Norrtälje o morföräldrarna. Såg mycket OS där. Var skoj. Har ju inte tillgång till tv och jag gillar vinteros. I alla fall vissa grenar. Korta grenar. Ja hatar utdragna sporter som Hockey. Räcker med sista perioden. Men visst om de går bra för Sverige så.
 Allt där Sverige är med är ju trevligt. Så har suttit en hel del framför tvn.

 Men ändock inte så mycket då vi tog en färjetripp till Åland nästa dag. Ja mamma o syrran! Var väl halvkul. Vi gjorde en betygsättning genom att sätta fingrarna under bordet och sedan samtidigt ta upp dem. Alla gav en fyra!
 Vi satt. Ja skämde ijäl mig då vi åt medtagen mat. (Men de kostar ju äkcligt mycket) Sedan gick vi upp på däck o halka runt lite. Var som en isbana med den blöta snön på det glatta golvet. Mycket spännande.
 Vi skrattade lite åt dansbandssångarna och såg en hel del OS.
 Väl framme i finland fick vi inte gå av så vi gick upp på däck o ja o mamma spottade på finland. haha.. Barnsligt värre.
 Resan fortsatte med kortspel till svenska gränsen då vi åt middag. PÅ båten och sedan var vi framme!
 Nej färjor= töntstämpel!

 Nästa dag alltså torsdag for vi till stockholm och moster! :D trevligt.
 Spänning blev det att hitta in. Jag satt i baksätet o var nervös för att ja inte kunde göra nåt. Varken köra höras eller läsa karta. Ja bara satt o spände mig.
 Mamma blev orolig när vi aldrig svängde av till E4. Ulrika blev då osäker när hon såg Täby o inte snabbt fick ihop det med kartan. ja satt i bak o hojtade om Stocksundet (het de så) Vilket var de enda ja tagit fasta på. "Vi ska svänga av efter Stocksundet!"
 Självklart hade ja rätt men ja var för osäker för att säga emot mer så vi tog en runda mot VAllentuna typ :P
 
 Väl i stockholm skulle vi möta Sonja vid en mack. Vilket också krånglade. Mamma körde rätt o bra med Ulrika. Jag höll mig lugn i bak då ja inget visste. MEn så svängde vi fel. Bort från macken haha. O I stockholm e de så fint att kör man fel måste man köra en halvmil innan man kan svänga in någon stans o på något lyckosamt sätt lyckas hitta tillbaka.
 Vi lyckades. Ja pratade med Sonja i telefon som försökte dirrigera samtidigt som mamma gjorde saker o skrek att ja sa fel eller att hon hade panik!
 Vi kom i alla fall fram. O de var trevligt i Stockholm med,

 Nej ska inte skriva massa ni inte orkar läsa. Skulle lättat upp de hela med bilder också. Men ja ids inte sätta in dem nu. Kommer nog göra det på bilddagboken framöver. Så kolla där http://igwt.bilddagboken.se  :D

Nu ska ja spela backpacker med syrran <3
kram :D

Sportlov!


 Måndag. Första dagen på sportlovsveckan. Kunde den varit längre?
 Gick upp vid halv åtta och åkte hem från Elin :D Var en mycket trevlig date. Filmen var underhållande. E fortfarande fascinerad av att Aston var florist XP
 
 Var ensam hemma idag. alla var i skövde. Var skönt men dagen blev som sagt var lååång.
 Kom hem och åt lunch. Såg film. 
 Spelade lite gitarr och sjöng.
Såg film
Lagade middag.
Såg på girl-powerfilmen. Som ja o Bibbi gjorde tillsammans med girl-powergänget förra året. ååååh vad ja kände för att göra film igen. jag vill nU!!! Men ja saknar fungerande kamera och gäng. har inget tjejgäng längre. Mycket deprimerande.
 
 Sedan sminkade ja mig o gick ut i brudshowsklänningen. Var lagom kul. har alltid velat ta kort på nån brud i klänning ute i nature haha. Så de fick bli mig. Men det var inte så lätt. Svårt att ställa in fokus. Svårt att få spännande vinklar. Svårt ALLT! Men man tager vad man haver :P Fick ju roa mig med smink också XP
 
 Sen kom mor syster o far tillslut efter att ja legat framför kaminen o suckat. Försökt prata franska.
 vi fikade o nu.. nu e de kväll. Folk ska väl lägga sig.. Pappa jobbar och jag och mamma, syrran också för den delen, ska åka till Stockholmstrakten. KUL :D



Kram :D


Alla <3 dag!

 IDag är det det.. ovanligt tidigt känns de som Brukar inte de vara mitt i sportlovet. Minns hur syrran o jag brukade köpa presenter till mamma o pappa när vi var uppe hos farmor o farfar under sportlovet! :P
 HAde nästan glömt att de var alla hjärtans dag trots min stora date. Men ja fick ett glatt sms av min kära kusin Amelia haha.
 Ganska värdelös idag egentligen. Par får ett tvång på sig att vara extra kärleksfulla? haha De som inte har nån kanske känner sig extra ensam. Eller så inser många att de e en ganska vanlig trist dag! Alla affärer tjänar storkovan. Fast ja ska väl inte klaga. Som florist e ju denna dag min stora chans att kunna ta dubbelt så mycket betalt för en röd ros XP

 JAg kom inte iväg till Lidköping igår. De gick inget tåg haha XP TYpiskt mig. MEn ja kollade som tur var upp det hemma. Så slapp åka till Hova i onödan!
 Jag fick krångla med mamma o Ulrika och vi stressar iväg nån timme tidigare än vad de skulle till Skövde :p
 Sen kommer ja precis till Lidköping. Samtidigt som Alida med familj kommer förbi. Så ja hinner inte hem o hämta smink o stänga av värmen. Mina planer går inte som planerat. MEn ja gråter inte blod för det. Ser fram emot att få träffa mina väninnor och jag kan fixa den skiten nån annan gång.. :P Kanske efter daten tex.

 Nu måste ja ta mig en dusch o göra mig i ordning innan mor o syster kommer tillbaka från gudstjänsten :)
 kram

Lördag

 Kändes nästan värdelöst att resa hem nu när ja drar tillbaka till Lidköping ikväll. bara för att få ha en date med Alida o Elin i morgon :)
 Men visst är det väl trevligt att vara hemma. I lagom stor portion! Ja reser katt (Kommer bli tomt utan Tamar i Lidköping) och packnigsfri också. Mycket skönt ;) Bara att sitta på tåget och.. inte ha nåt att göra. Hm.. ja kanske ska ta med en handväska så ja kan ta med en bok. O nåt att fika. HAr bara broccoli hemma i Lidköping! XP och mjölk som ja MÅSTE dricka upp innan lovet :p
 
 VEt inte vad ja ska hitta på idag för att få tiden att gå lagom fort. Funderar på att fortsätta på min tecknade film eller kasnke plugga. Körkortsteori eller växtkännedom. Nu när ja har ett skrivbord och en skön miljö att plugga i. Bättre än i Lidköping i alla fall!
 
 Nej ja har inte nåt intressant att skriva. Eller drömde i natt. Absolut inte lika klart som då ja dröma om novan. haha Denna dröma minns ja bara delar ifrån. För att ja pratade med tusen människor. Som vanligt. Men ja drömde i alla fall att ja var i kyrkan. O att de var massa ungdomar där. ARGH vad ja saknar ungdomsgudstjänster!!!

kram :D

 

What a day!

 Kom hem nu.. tjugo i nio. Var en lång men ooootroligt skojig skoldag! :D
 Började ju lite sent som sagt var... hehe men sedan var jag där och jobbade de 2 lektioner som jag hade innan yrkesbeviset sattes igång.
 Har suttit vid datorn och jobbat med en himla kalkyl hela dagen och är ännu inte klar. Helt omöjligt är det. MEn då har även skiten då och då försvunnit på dessa skitsaker. Var innan middagen så sur att ja ville slåss XP
 
 Vi åt på kinarestaurang... och jag tog friterad kyckling med ris och currysås. Gott. Men vilken portion!!! :O Vem tänker de på. Världesn största man? Skulle tagit en barnportion. Men nu har ja friterad kyckling för hela sportlovet. Det var i alla fall riktigt gott. Och fett :)
 Köpte godis också. Onödigt. Åt inte mycket av det. Men det var väl behövligt då man då och då tappade humöret haha 

 På kvällen var de kört. Läraren hade åkt hem och jag hade ännu inte fått in alla priser på alla blommor jag ville ha så ja frågade Jossan om priser. Och.. jag kan nu inte minnas vad hon svara men ja skratta så jag grät. Hon svara flera olika svar och tillslut räckte det med att höra ordet Snakegrais (som vi prata om) så började ja skratta. Skönt. Har inte skrattat så våldsamt på länge. Men var nog väldigt trött. haha
 
 Trots denna långa skoldag blev ja inte helt färdig... kalkylen tog tid. Och då ja inte hade priser på allt blev det ju så svårt. Fick sitta o gissa och det ledde till.. gapskratt!
 Så i morgon ska ja också jobba en del. Slutar ju halv ett så det är coolt. Men jag vill hem till Slätte så vid fyra måste ja gå om ja ska hinna diska också XP

 Måste nu ta en dusch om ja inte gör det i morgon. OCh avnjuta mitt te. :D God natt :* 

 

en dag i skolan

sandra... är ganska bra... (Hon tycker hon är snygg!)
elin är ganska iuiiuiiiuisnygg

JAg vet...

 Jag vet att jag måste. Att det inte är rätt. Men hemma är jag! JAg bara orkar inte. Jag är så trött på skolan. Och nu har jag i nästan 2 veckor varit i skolan hela tiden.. hm eller?
 Snart lov. Jag borde kämpa.. Men när det inte går så går det inte.
 Men jag ska gå. Så fort småföretagandet är slut.
 Egenligen vill jag skippa hela dagen o bara krypa ner i sängen under täcket o få sova. Sova tills veckan äntligen är slut. Men så blir inte fallet.
 Jag måste jobba med yrkesbeviset. Och jag skulle inte palla skolka hela dagen för att komma efter skolan och jobba med det.
 Men vad är det kvar. Vad för vettigt går ja till skolan för. VAd ska vi göra på binderilektionen? Vad ska jag göra på rörlig bild. Resten av gruppen har gått o blviit sjuk eller drabbats av skolkanda för de senaste halvåret.
 Jag har varit själv de senaste två gångerna. Jag pallar det inte mer. Men jag ska dit. Dit o låtsas jobba med något. låååångsamt. (För ja vet inte vad jag kan göra ensam)
 
 Usch för allt just nu!!! USCH!
Vars är min kram när jag behöver den?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1504543/petraceciliasundqvist?claim=q9ba55f3duh">Följ min blogg med bloglovin</a>

Min dröm...

 Drömde så märkligt i natt. Spänannde och jobbigt på samma gång. o ja blir alltid lika fascinerad när ja minns en dröm. och kan få ordning på den. Vilket brukar vara omöjligt då mina drömmar består av prat med flera olika personer samtidigt! (tror nästan hela grannskapet var med i drömmen XP)

 Vi var i kapellet i Slätte. Det hade varit gudstjänst och folket började gå hem. Inte jag!
 Bibbi var där på besök och bodde i kapellet. Jag vet inte vars Lizen var men alldels strax dök Carolina upp. Hon letade efter något i garagen och jag försökte hjälpa. Snart dök Martin upp också och jag gick in i kapellet med honom. Bibbi var borta. Men Lizen och Ulrika satt och småfnittra där inne. 
 Jag kollade ut genom fönstret. Det var halvmåne. Molnigt och inte särskilt fint där ute. Men plötsligt såg jag en till måne. Lite till vänster om den. Den månen växte och lyste mycket starkare än den andra. Plötsligt var den jättestor och den andra lilla månen syntes knappt.
 Jag hojtade till MArtin som kollade halvt ointresserad. "Det är ju bara månen!" svarade han. "NEj kolla. Den riktiga månen är där till vänster. Liten!" Han kollade och fortsatte med sitt.
 MEn jag var exhalterad. Jag var säker på att detta stod i bibeln och att nu skulle vedermödan börja på allvar. Jag hojtade till Ulrika och Lizen också som ointresserat svarade´ett Typiskt Ulrika-svar (När hon är ointresserad av mina fjantiga intressen)
 Jag kollade ut igen. Plötsligt såg jag nåt lysa i månen. ännu starkare än vad månen lyste. Jag kollade ett tag och plötsligt växte det där ljuset. Inte lika stort som månen men det var starkt. "En supernova!" utbrast jag! "En stjärnexplosion!" jag försökte få folk att bli intresserade. Jag tror MArtin kollade ut men Ulrika och Lizen var lika ointresserade.
 Jag försökte snabbt skicka ett sms till mamma. För hon kändes som om hon skulle vara intresserad. Men det gick inte att skicka sms. Först krånglade mobilen. Det var störningar i den. (Av stjärnan trodde jag) Sen dog den. Jag höll på länge och var frustrerad.
 Samtidigt som jag höll på såg jag hur det där ljuset sögs in och plötsligt exploderade den. Det flög ut stora svarta bitar. Såg ut som meteoriter.
 "Titta!" MArtin och Carolina kollade ut genom fönstret. "Det är ju så man sgäer Big Bang gick till!" (
Vill bara påpeka att det var en dröm och om big bang var så har ja ingen aning och bryr mig inte om heller!) De andra svarade ointresserat och fortsatte med sitt. Jag lyckades få iväg ett sms och gick ut. Ett landskap hade dykt upp på himlen. Som en liten mosse i en tjärn med en liten stubbe på. Stor. Den täckte en stor bit av himlen!
 Det var verkligen en fantastisk syn. Den lilla ön och de stora klippblocken som for iväg åt alla håll från den. Jag funderade på om någon av dem kunde landa på jorden och jag varnade resten av folket inne i kapllet. Som som vanligt inte brydde sig.
 Jag vet inte om jag stod och påtade lite i nån av buskarna då jag plötsligt såg ett stort block komma mot jorden. Jag försökte få undan Carolina som promenerade och fortfarande letade efter nåt i garagen. Men hon brydde sig inte nämnvärt om vad jag sa. Som tur var landade klippblocket några meter i från henne. Då såg jag att det inte var ett klippblock utan en sumpig svartnat mossbit med små granar i.
 En till föll och landade på taket. Jag gick in för att hämta TAmar (Som var inne i kapellet) och bege mig hem. När jag var iu köket såg jag MArtin kolla på den fallna meteoritmossbiten på 10 meter.
Jag pekade på taket och försökte visa med teckenspråk att där låg en till. Men han såg mycket förvirrad ut.
 Som tur var var fönstret mjukt och jag kunde böja det ut och hojta till han.
 "Nej det finns ingen mossa på taket!" svarade han mycket ointresserat.
 Den var borta.
 Jag lyckades fånga Tamar. kramade om Bibbi och gick iväg. Tillslut. Minns att det var jobbigt alltihop. Jag lyckades inte få ihop allt. Ingen bryde sig. Alla var korkade. Så det var skönt att komma hem. Den stora ön på himlen var kvar. Verkligen fascinerande syn.

Oj det blev långt. Haha men det var en fascinerande dröm att drömma. Önskar nästan den var betydelsefull XP


Ännu en kväll obemärkt passerad!

 Detta var den läääääääääängsta och mest otreeeevliga kväll jag varit med om.
 Slutade ju tjugo i två och jag gick hem direkt efter att ha handlat kattmat. De skulle ja inte gjort. Varför gick ja inte till körskolan. Jo för att Alida drog med mig åt andra hållet. O vem kan motstå en sån pudding som henne. Och att få lite sällskap på halva vägen haha
 Så ja kom hem innan två. två..
 Åt mat vid tre. Och ja trodde aldrig klockan skulle bli halv åtta så ja fick fika. O kunde se på simpsons.
 Klockan sex stod ja inte ut länge. FAnns inget att göra. Hade redan pluggat körskoleteori. (nån måtta får det väl vara med studandet) fanns inget på tv, fanns inget vid datorn, har läst alla böcker, behöver inte duscha, orka inte basta, har ingen kamera, ingen lust!!!
 De var den längsta 1,5 timmen i mitt liv haha ja kan inte ens beskriva hur det kändes. Ja var stressad o rastlös på samma gång XP
 Måste sluta planera mitt liv efter klockan haha... O får aldrig gå hem före tre-fyra igen!!!

 Nu är kvällen avklarad. Har druckig mitt te. ätit upp min chokladkaka o avnutit en kvarts avocado XP haha
 Nu e de dags o slöa framför datorv växelvix tvn tills de äntligen e dags o sova :D

 God natt! :*

Alice i underlandet

 

 Har så fruktansvärt ont i halsen!!! Inte pga sjukdom. utan för att ja spelar hjärter dam i Alice i underlandet. och hon ska skrika. O då skriker jag. Inlevelse. XP Men ja har nog skrikit sönder mina stämband efter att ha övat på dramat idag flera gånger. Usch

 Skoldagen bara for föbi. Onsdagar e rätt softa. Men ja försov mig i morse. Inte så mycket så det blev panik. Vaknade tjugo över sju istället för prick sju. HAde hunnit i tid men ja beslutade mig för att ta lite yoghurt till frukost också och kom 5 minuter för sent XP Ingen fara med det. Missade bara samlingen innan övningen på dramat.

 Har köpt vinterchokladkakan från MArabou idag. Inte en dag för tidigt. De börjar ju säljas ut nu ock ta slut. Ja tog den sista på hemköp hehe.
 Men har tänkt att ja måste ju smaka på den och nu tog ja tillfället i akt. Åt lite förut och.... NEJ. Värdelöst. Smakar som en sån där fruktkaka man äter på jul. Kommer inte ihåg vad den heter. Med russin och gojs i. Lite gammaldags. Vet att syrran bakade den för 2 år sen!
 Men den kakan och chokladen harmoniserade INTE med varandra. Var som om ja råkade ta de sakerna i munnen samtidigt haha. Slutpoäng. 2/5
 Den var god och jag kommer njuta av resten av kakan ikväll. Men ja lär inte längta efter den eller sätta den på min toppgodisfavoritlista. XP
 Har ni smakat den? Vad tyckte ni?

Tisdag.. god kväll!

 Usch jag har trist. Drabbades av plötsligt vemod XP
 Har ätit gott stekpannebröd, bastat skönt och sitter nyduschad och fräsch i min lite mindre fräscha säng och ser på tv. Känner mig ensam... :/

Bastudag!

 Ja! Idag är det sannerligen dags för en stund i bastun.
Det är skönt. men ja tröttnar snabbt. Tycker det är trist att basta ensam. Men i detta kalla hus längtar man ständigt efter värmen. TAmar blir ju också lycklig! :)

 Jobbade inte länge i skolan idag. Till kvart över fyra typ. Har gjort klart trädet nu. ringde till och med till Råda sand. Fick prata med en helskön snubbe! ;) Me like Råda sand!!! Men ja fick bara 25 kg. Tyckte det lät mycket men det var.. lite. Så har fått fixa skiten med en nödlösning. Men behöver ändå mer sand. Ni får se senare hur det ser ut. För just nu är kameran i Slätte och jag i Lidköping XP

 PÅ torsdag ska vi hela yrkesbevisgänget stanna kvar i skolan och jobba tills sent på kvällen. Vi ville sova över men det gillades inte av vaktmästare o styre.
 Då får vi gott om tid att jobba. Jag är väl egentligen klar så när på Powerpointen som ja får panik på. Tycker provet är så halvseriöst. Så man vet ju inte hur man ska göra för att få Power pointen att vara den blandning mellan oseriöst o seriöst som den måste vara.

 Ser inte fram emot sportlovet! Kommer sitta 90 % av det hemma med päronen :S Fast borde väl vara glad för ledigheten. Är ja konstig?

kram

Lååång dag!

 Var i skolan till fem idag haha. Men det var ändå soft. 2 timmar övertid. Vad missade jag hemma. Lite tv och en masa slöartid. HAde ju trevligt sällskap i form av Nathalie också! :D
 Är projektarbetet som tar tid nu. Yrkesbevist ska vara typ klart till på måndag efter lovet. Ska ha gjort en powerpoint. Beställt blommor och gjort klart Så ska mitt yrkesbevis se ut. Ett 2 meter högt träd ungefär... Kanske inte exakt såhär. Mindre färggranna blommor. O mer detaljet XP haha alla konstruktioner. Så bara o jobba. Måste ringa efter sand också. suck. Hatar att ringa. Hatar att säga lååånga presentationer. "Hej jag heter Petra och jag läser till florist på De La GArdiegymnasiet. Det är så att jag håller på med ett projektarbete och jag undrar om ni skulle kunna sponsra med sand!" piiiinsamt!

 Blev nervös. Tror jag behöver mycket bekräftelse. Litar inte på mig själv för fem öre. Stod och jobbade med mitt träd och läraren sa inte ett ord till mig. Jag undrarde om hon var besviken på mig. Att hon trodde bättre om mig. Men att hon inte ville säga nåt utan lät mig jobba självständigt för att se om ja fixa det. Funderade om det var bra att jobba självständigt. Sitta där utan ett ord till läraren. Men ja vill höra nåt. Kritik. Beröm. Vad som!!!
 Tillslut ställde jag mig en bit ifrån och kollade trädet då kom hon. (äntligen) O tyckte trädet var otroligt vackert!!! :D I'm so happy! :)

 Kom hem halv sex. och lyckades göra middag och äta på en halvtimme. Jag skrämmer mig själv!
 Så nu sitter ja o vet int vad jag ska göra! :S
kram

åååh..

 Hemma igen. Mår illa. Som vanligt. Vet ej varför. Men tydligen tar resan på
mitt balanssinne och det är inte förrän ja slår mig ner framför datorn och ständigt vrider huvudet mot tvn som illamåendet är ett faktum!
 Men ja ska inte spy. Har druckit en god kopp te och funderar på att lägga mig ner lite. Blunda och vila huvudet. Dagdrömma lite. Om de önskningar jag har! :)
Glömde kameran! JAg är så arg. Den enda lilla hobby jag har här hemma!!! XP

Eller har en idé till en tavla. Så måla ska jag! Men ja tycker det underlättar att ta kort på mig i den posé jag vill ha bilden. Så jag ser på ett ungefär i min lilla kamerabild XP Hur man ser ut när man står så! :P Har inte lärt känna kroppen helt i huvudet än :P

 God kväll!

 


Vinterdag!


 Älskar denna vinter o all dess snö! <3


 Snökojebygge idag! :P haha Jag o mor. Mamma drog ut mig. O de e ja glad för. Trots iskalla ben och snö innanför varenda klädesplagg blev ja som barn igen!


 









 Nu sitter ja o värmer mina stackars ben som var alldeles stela o röda. Ska snart packa o fixa för att  fara hem! Usch.. ja som inte gillar att resa. Men det blir säkerrt bra. Har ju gratis sms så då kan man alltid försöka hitta någon som vill slösa lite kronor på mig :p






Kram





Lördag!

 Underbart trevlig lördag hos Piji! :) Var länge sen jag träffade henne sist. Och ännu längre sen ja var förbi där :P
 Vi gjorde pizza. Skottade snö. Åt pizza och såg melodifestivalen.
 Kände mig inte särskilt med i det där med melodifestivalen. Allt var typ halvdåligt. Men ja håller ändå på Salem al fakir. Vilket ja säkert kommer göra ända tills någon annan eller kanske han vinner o ja läser det någon stans. Jag kommer alltså inte se nå mer av melodifestivalen. För så går det när man inte har någon tv. Och inte brinner för det tillräckligt mycket för att slå på radion :p

 Nu e de sent. Men ja e int trött. Vaknade säkert tre gången i morse. En vid nio. Då vi hade besök som talade ofattbart högt. O Tamar hade öppnat min dörr på vid gavel. (påminn mig om att ja måste lära henne stänga den!)
 Vaknade vi tio. Då ja hade larm på mobilen. O sen vid elva. O då gick ja upp. E stolt. För att ha gått o lagt mig vid två kom ja upp någorlunda normal tid. 
 
 Ska se om ja hittar på nåt. antingen med de familjemeddlemmarna som e uppe. E bra sugen på att fortsätta med mitt nya tecknadefilm-projekt :P
 Eller kanske det vore skönt o krypa till sängs o för tredje gångern försöker lyssna klart på munken o kulan. Den om när de hamnar på en ö i skagern och den om när de har party och får magsjuka :P

 God natt gott folk!


Animering..

 Sitter o pillar med min lerfilm som ja tog bilder till innan julen XP haha.. katastrof. Men ja ska färdigställa den. jag SKA!
 Mitt i natten är det också. Borde väl egentlige sova. O kanske ja ska det också. MEn har fastnat i detta o har kul :P haha Kan väl lägga mig två. så har ja ett mål :)

 Hemresan gick bra. Tåget kom försent så ja missade bussen. typiskt.. njae. Pappa hämtade mig så ja kom hem samma tid som normalt. O slapp springa till bussen o åka ner till Älgarås med den. ;)
 I morgon ser ja fram emot mys med Piji! :) Ska ta kontakt med henne o se att allt e klart. var länge sen ja träffade henne nu :D

 Såg på det våras för frankenstein med familjen. VAr länge sen o ja skrattade ovanligt mycket XP Var kul att se den med min älskade familj. En kvinna kort dock.. :S

 God natt :*

Frdag <3

  Kort natt, rörlig bild, snabb dag, hungrig, körskola, ägg.. hemresa..

 Är så trött. När ja kom hem ville ja bara sova. Hård dag.. även körskola. Gick rätt bra. Är trött på att köra högerregeln och enkelriktat nu. Tack och lov var det sista gången. Om ja inte ska öva på det sen :p
 Ska äta middag nu innan ja reser hem. Det luktar inte gott. Tycker inget ja gör blir gott längre. Vet inte varför? :( Har väl tappat lusten.
 Hittade ett ägg och tog glatt fram det och tappade det.. kuuuuuul. Ägg på hela golvet. Lyckades rädda äggulan. Äggvitan e under mina fötter o i Tamars mun.
 Nej nu ska ja äta. Om en timme ska ja gå. Ska städa lite först :)

 kram


God natt! :D <3


 Jag älskar min otroligt söta o tålmodiga katt! :D
 Hon har blivit otroligt klängig på sistone. Så fort ja står någon stans tar hon sats o sätter sig på min höft. O ja kan ju inte motstå henne o låter henne sitta där. (Ska ta ett kort någon gång) Hon har fått in en snits så hon inte sätter in klorna på nåt känsligt ställa. Hon har väl lärt sig vad som händer om matte får en klo i skinkan eller låret. Då blir det ord o inga visor. 

 Pajala.. sitter fortfarande o skrattar åt det. Särskilt när min lärare utbrast. "Men Pajala ligger de så långt från Lycksele!?" haha Ja svarade bara "pfhu!" (Hon tänkte att ja skulle få kontakt med Pajala då ja praktiserar i Lycksele nu! haha lycka till med det säger ja bara. Och en sak till till er alla som bor i södern. Norrland är större än Göteborgs kommun!)                              Dramatisk katt har man som kan böja på tungan till ett uppochnervänt V

 Har varit duktig idag. Diskat o städat toan grundligt. Har krupit runt på golvet på min otroligt lilla toalett och skrubbat varenda hörn. Dammsugat och skurat... Det var nödvändigt. Märkte att toan var alldeles svart bakom under toaletten från då det byttes dörr. Dumma cementväggar!!! Tror fortfarande inte det är helt rent. Får gå in där med en tandborste!
 
 I morgon är det fredag :D kram

Pajala?

 Idag fick jag ett tecken som fick mig att fundera. Jag skämtade säkert under hela andra året på gymnasiet att jag skulle starta en blomsterbutik i Pajala.. bara för att det fick folk att reagera så :P
 Idag undrade min lärare om inte någon skulle praktisera i Pajla och ge sig av dit eftersom Pajala växer så mycket nu XP haha
 Det kanske är meningen att jag ska flytta dit...?

 NÄÄÄÄ!

 Har ätit en riktigt obehalgig gryta idag XP Men vad gör man. Har även upptäckt att ja inte behöver snåla med pengarna. De är verkligen välsignande. Fortfarande hur ja än bär mig åt. Trots körlektioner o dyr mat så har ja alltid runt en tusenlapp kvar på kontot. Nu med. O då ska ja ändå få pengar av mamma o pappa till hyran. Ja e så tacksam! :D

 Kram

fela, hamburgare, fika...

 3 inlägg på en dag. Är det tillåtet?
 Sitter och döglor på facebook. Inget kul händer där inte. Som vanligt.
 Känner en längtan efter att spela fiol. Var ett tag sen nu. JAg har den utlånad men ska be o få tillbaka den över lovet tror jag :P
 Hamburgare. Såg på supersize me. Och även om filmen borde ha motsatt budskap e ja vrålsugen på en hamburgare nu. Inte hemmajgord utan en riktigt grisig på en restaurang. O pommes frittes och cola. Uj det var så länge sen så ja minns inte ens när ja åt hamburgare ute.. hmm.. När jag var i Prag med klassen i nian? Inte kan de vara så länge sen. Men då minns ja att ja var på Mc Donalds. O Pia försökte beställa mjölk XP

 Fika. Borde inte. Vet inte om ja är hungrig. Men sugen är jag och det är mer än tre timmar sen ja åt :p Men ja ska nog bara ta mig en mugg varm mjölk eller nåt. Såg på tv att man ska äta bananer för att bli trött. Kanske ska inhandla det :P

 Jag somnade lite idag så är inte trött men funderar ändå på att lämna datorn. Börjar dock tjugo i tolv i morgon så ingen panik! :P

 Saknar min familj... Måste nästan skicka ett sms till dem :D <3

 god natt :D

God afton

 Har njutit av gofika på kvällen och är nu otroligt sugen på att träna. Och man ska ju ta tillfällena i akt! :P Lägger inte lite bilder :)

Från binderilektionen igår.

Från idag. Mitt yrkesbevisträd. Det börjar bli ett träd inte sant. Högt haha lite väl högt för lilla korta jag!

God kväll! :D


Näe..

 Nu e ja trött på rutiner. Samma samma samma hela tiden.
 Jag går upp. Sätter på radion och somnar inge. snoozar till tio i sju.. går upp och ställer mig vid radion och suckar en stund innan ja tänder lampan o går på toa. 
 Gör frukost, sminkar mig, äter frukost och fixar frill samtidigt. Lyssnar på nyheterna o kommer iväg vid tjugo i. Skooooola
 Hem. Göra middag vid tre. Äta mat vid halv fyra. Ge tamar mat vid halv fyra.
 ha tråkigt och längta tills kvällen för att få äta igen.
 Äta kvällsmål vid halv åtta. Se tv.
 Sitta vid datorn och inte bli trött.
 Lägga mig vid tolv. Kanske ja tar nåt att äta igen för att ja jämt äter kvällsmålet för tidigt mot när ja lägger mig :P

 Det är min dag. Ingen förändring sker.
 Tamars dag e också lika dan. Hon skriker vid samma tider. Blri rastlös vid samma tider. Glor på mig vid samma tider och vilar vid på samma tider och samma platser vid samma tid varje dag haha (oförståelig mening)

 Men idag är jaghungrig. Fick inte i mig den ovanligt ickesaltade fisken. Så kanske ja ska vara busig o göra maten 20 minuter för tidigt XP

 Heeeelg...

Suck...

 Jag har kommit på att ja vet att det aldrig kommer att ske. Ja bara hoppas! Är det så då?

 

...


Måndag.

 Skola, skola, skola...
 Försov mig idag. Inte helt utan vilja. Men ja försov mig mer än vad ja tänkte. Så vakande av att ja först fick ett sms och innan ja han kolla vad klockan var ringde skolan. Skiiiit. Så pinsamt Måste de vara så pigga på att ringa Xp
 Missade inte mycket... hann vara med på själva binderiet som är det roligaste. Vi har turats om att i grupper hålla i en lektion. Men alla tre grupper har haft typ samma idé. Lite synd. Börjar bli trött på att få inspiration från en människa. :P Nu fick ja Jimmy Cho..
 Gjorde en bukett i en sko. Gjorde skon av mirakeltråd. Buketten var inte så snygg men skon tyckte ja blev söt så hade inte mage att slänga den. Får se om ja använder den i morgon då vi ska göra Installation och dekoration till personen vi fåtts födelsedagsfest!
 Skulle kunna vara rolgiare men ja finner ingen stor inspiration till just han. Så funderar på att bara göra nåt. Säga nåt gulligt. Man får väl ha dålgia dagar :P

 Sitter och funderar på vad ja ska göra. Känner för att prata med "någon" haha. Känner för att göra en tecknad film. Blev sugen då ja visade några av dem ja gjort för mina vänner i helgen. Måste bara hitta en kul låt. Vilket e klurigt. O ja kan i vilket fall som helst inte göra det här XP
 Funderar på att måla av Sandra. Hon tyckte ja skulle göra det idag. Hon sa det nog med mycket ironi. MEn i birst på annat att göra. Varför inte! ;P
 

Kram


RSS 2.0