Drömmar...

 God morgon.
 Vaknade vid elva av att pappa pratade högt i telefon. Sådan är han mannen. Men jag kom ju upp i alla fall. Innan tolv och då är jag lycklig.
 Drömde en panikdröm i natt. Två snubbar jag drömt om förut. De ser ut som seriefigurer. Två pojkar med mesiga frisyrer och de rör sig precis som en tecknad figur. Ryckigt och oväntat.
 De bodde i en stuga. Eller ett hus. (mina drömmar e så flummiga) O de liksom stack fram huvudet på sidan av huset och glodde på mig. Jag såg dem på långt håll. och när jag kollade på dem drog de snabbt undan sitt huvud. Och jag skulle till det huset. usch.
 Försökte skrika åt dem så de skulle bli rädda och sticka. Men självklart kan man inte skrika när man behöver i en dröm.
 I huset bodde min vän Bibbi och jag skulle vara hundvakt. Hon hade tre hundar. Och när jag gick med dem fick jag ingen ordning på dem. De var helt otroligt jobbiga. De lyssnade inte alls på mig och jag fick ju panik. Hur jag är gjorde. Så bara sprang de iväg. 
 Det var inget farligt i drömmen. Eller jag vet väl inte vad de där cartoonfigurerna ville mig. Förföljandes. Tittandes. äckliga..
 Tack o lov att det är morgon. Nu ska vi se vad jag kan hitta på idag. Känner för att göra i ordning mig länge och överdrivet mycket.
 Ska på bön ikväll. Men kasnke händer det nåt mer. Jag hoppas det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0