God morgon!

 God morgon.
 Efter att ha blivit väckt av ett samtal klockan nio från ett nummer jag helt säkert trodde kom från Lycksele. Men senare vid lite titt på andra lyckselenummer kunde räkna ut att riktnumret inte riktigt var de samma. Så gick jag upp.
 Bra tänkte jag. uppe kvart över nio. Pappa jobbar, mamma och Ulrika är i Skövde och roar sig. Ensam hemma.
 Men roligare än så blev det inte. Jag kollade i köket. Inget kul att äta. Så jag sket i det. Väntar tills jag blir lite hingrigare så kanske jag kan göra något.
 Ska vara hemmafru idag. Göra nyttiga saker. Som städa hela huset lite och hänga upp tvätten också tror jag.. Vet inte om jag ska laga mat också? 

 Packa måste jag göra också.
 Det hade jag helt glömt igår. Jag ska på fest ikväll/natt för att fira att jag far bort och att Jelena fått komma till Älgarås. Och jag är då troligen borta hela natten och måste alltså packa idag. Tack och log påminde mamma mig.
 Det är ju i morgon jag reser norrut!!! Snacka om att jag inte ska sova nåt i natt så jag kan sova hela resan. Eller om jag skulle vilja köra lite!! ;) hmm... Då måste jag sova lite i natt!

 Vet inte om jag ska ta kontakt med dem i Älgarås och åka lite tidigare. innan bönen... Vad ska jag göra hemma liksom. Men samtidigt kanske jag har att göra nu för ett tag framöver och inte hinner åka tidigare. Det märker vi. Vet knappt inte längre vem jag ska ta kontakt med i Älgarås heller! haha

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0