Hemmadag!

 God morgon..
 Sov länge i morse. Lika bra det. Dygnet är vänt på och jag var trött så i morse oroade jag mig inte när klockan började ticka bort mot ett igen.
 Har avnjutit frukosten och fick veta av min mor att jag ska ta hand om middagen idag. Se där. Det ska grillas och eftersom jag klagat så mycket på min faders grillteknik så ska jag få ta hand om det idag. Blir spännande. Bara för att jag sagt så mycket är jag orolig att jag ska misslyckas. Men men... så mycket vet jag att köttet inte behöver bli kruttorrt!
 
 Ska försöka ta hand om mitt rum också nu när jag ändå är hemma. (hur tråkigt det än är!) Har lämnat penslar kvar med färg på innan jag åkte till Älgarås. Typiskt mig. Nu e väl de förstörda haha :P
 Ska försöka utrota ullössen. Lyckades utrota dem på de orkidéerna som de var på men då har de istället spridit sig till andra växter. Kul!
 Får väl sätta dem i karantän och röka på dem! ;)
 Mitt rum e ju inte färdigstädat heller. Började på det innan semestern men ja kan lugnt säga att det lilla jag städade är redan borta haha... kläder överallt. (Men det beror ju på att hälften inte får plats i byrån) Saker på skrivbordet och byrån och målargrejer på golvet. Illa!
 Jag vill flytta!

 Måste skaffa jobb....

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0