Spidermannatt!

 God morgon..
 Ännu en underbar natt passerad. Har bara sovit en timme i natt och ska snart skjutsa syrran till skövde. Oh dear. Och ikväll är det fotboll och i morgon på morgonen göteborgsresa.. uj uj uj.. Men ja gillart!
 
 Vi gick dit efter bönen och blev bjudna på nån pastarätt... lite osalt kanske men gott. Pasta är svårt att misslyckas med haha :P
 Klockan nio började Spiderman 3 (funderade på det. varför översatte de inte spiderman i textningen. Inte stod det spindelmannen!!! haha) Vi kollade lite halvdåligt. Alla pratade hela tiden.. på serbiska och romani också. Alltid lika roligt.. (för mig och syrran)
 Vi bäddade i ordning efter första filmen med madrasser på golvet och såg de andra två. Efter en prommis och en kopp kaffe till. :P Måste ju hålla sig alert. Dock funkar inte det för alla haha
 Var länge sen jag sett spiderman. Inte så att jag glömt nåt. Mindes filmerna allt för väl även om jag insåg att det var 1 år sen jag såg tredje, säkert 6 år sen jag såg andra och första.. har jag nog sett nån mer gång. Tror jag!
 
 De flesta sov vid halv sex då sista filmen var färdig. Eller flesta... Jag Negovan och Orhan var nog mest vakna medan de andra slumrade till då och då.
 Men vi la oss också då. Men sömnen blev kortvarig. Vid halv sju vaknade jag av att killarna fnittrade och sprang runt. Fattade inte varför. Om de jagade flugor eller nåt. De la sig i alla fall ner men kunde inte sluta fnittra. Snart kände jag hur någon drog av mig strumporna... o de dröjde inte länge innan försök till att kittlas påbörjades. (helt meningslösa då ja knappt e kittlig där!) Snart var kriget igång. Jag försökte sova mer. Men blev som inte lämnad ifred.
 Vid halv nio for jag och syrran hem. Borde ta en tupplur. Eller så borde jag hjälpa mamma att städa.. Känner mig faktistk inte så trött. Inte än...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0