trött..

 Bokstäverna rörde sig över pappret, allt snurrade, jag mådde illa, huvudet var tungt. KÄRA tider jag är trött! Tänkte jag och försökte samla tankarna där jag satt på biblioteket i skövde och väntade på Ulrika. Var det verkligen smart att köra till Skövde efter att bara ha sovit en timme. Skulle vi överlevande komma hem?
 Jag reste på mig. Jag måste få ligga ner. Sova lite. En powernap! Men inte i biblioteket.
 Jag gick ut i hallen och hittade ett par ganska fräscha toaletter. handikappstoaletten var stor och kylig. (skönt.. 30 grader idag!!! :O galet!) Låste och la väskan på golvet och la mig på den och försökte sova. Somnade gjorde jag inte. Men ja gled bort i en annan värld. Drömde söta drömmar.
 Jag hade satt alarm på mobilen eftersom jag hade Ulrikas mobil också. och skulle möta henne på biblioteket. :P
 Efter tio minuter fick jag ett sms. Jag vaknade till. Någon kom och ryckte i dörren också.
 Här kan jag inte ligga längre utan att det blir pinsamt tänkte jag och reste mig. Kollade mig spegeln och började smsa. Jag var lite piggare. Redo för en dag av handling och systertid. Och en lååång körning hem.

 Allt gick bra. Jag är hemma nu. Pigg som en lärka (så länge ja håller den masken) och ska snart iväg och spela fotboll haha XP Snacka om att jag är död i morgon... i kväll? I morgon kväll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0