Idag!

 Länge sen sist nu. Men mycket har hänt. 
 Skogsturen blev inte så lång som planerat. Vissa problem uppstod och vi åkte hem redan på natten. Men men.. De tvar tufft.. Vi la oss tidigt och pratade mat hela tiden. Trots att vi bara varit utan mat en dag. Otroligt. Vi planerade att svulla loss på Onsdag men fick göra det redan på Tisdag. Palt. Och på kvällen snask.

 Vi åkte ut vid tolv. Försökte köpa fiskekort men folket verkade ju inte vara hemma. Så vi var olagliga och letade länge upp den perfekta platsen längs med Örån. När vi väl hittade den tog vi ett nakendopp. Underbart. Så skönt var de länge sen det var att bada.
 Sedan delade vi upp uppgifterna. Jag och Amelia byggde koja och gjorde eld och letade vassrötter. Cecilia fiskade och lyckades få två små abborrar. Mums. Middag. Abborret och Vass. haha :P
 Vi byggde mer på kojan och fiskade. Jag drog upp en aborre. Cecilia en mindre och Amelia en gädda. Kvällsmat.
 Fisk började bli äckligt! haha :P

Ska lägga upp bilder från dagen. Troligen på bilddagboken då! 

 På natten försökte jag och Amelia dra upp den stora gamgäddan som vi hört flera gånger. Jag fick den på kroken. Men hade för lite motstånd och den smet. Men jag trodde jag hade den. Vi har allt på film. Ett pinsamt litet scenario! 
 
 Idag Har jag klippt mina kusiner. Och mig själv. Nu tog jag tag i saken. Mitt hår var ju så sletet så ja klippte av det. Ordentligt. Ja e.. korthårig! Snyft. Men men det kommer väl tillbaka. Jag var tvungen för det var så fruktansvärt slitet. Har inte tagit det ordentligt på evigheter.
 Har också sminkat min kära kusin till kille och upptäckt att hon e lik Jake Gyllenhaal haha XP Min pojkvän? ;)

kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0