En dag på stranden.

 En helt underbar dag i solen. Efter lite krångel möttes vi alla tre vid korsningen till trollsjön. Isse med buss, ja till fots och Piji med bil.
 Vi badade lite, solade och fikade och pratade massor. Var mycket trevligt. Det var länge sen vi träffades senare. Vi räknade ut att det var över ett år sen. Även om det låter sjukt.
 
 Efter att ha njutit på stranden (som vi kosntigt nog fick för oss själva. Bada folk inte nu för tiden? ) tog vi bilen till Töreboda. Köpte lite glass och promenerade runt i Töreboda.
 Pratade minnen och vad vi pysslade med nu för tiden.
 Vid sex började vi gäspa och ingen av oss kom på mer att säga eller göra så vi skildes och for hem. Men vi måste ju träffas mer. 
 
 Hemma möttes jag i köket av mitt efterlängtade paket från ginza. Tomb raider XP Var trött och orkade inte på bön o när itnernet krånglade installerade ja ett av spelen. De som såg äldst ut. My as heller. Nytt o förvirrande. Ja fattar inget. Hittar inte knappar. allt går långsamt. ja vet inte vad jag pysslar med. Men så är de väl lite i början. Känns jobbigt nu. Men ja ska lära mig. Får inte ge upp. Det andra spelet ser ju om möjligt ännu nyare ut. Bättre grafik alltså. Men ja hoppas de e samma kontroller.
 Haha.. XP Ja. Ja gillar tomb raider.

 Ska sjunga lite nu när ja har huset för mig själv o sen säkert sitta med spelet hela natten. Om ja inte skulle ta arbetsförmedlingen i morgon. Så e de gjort. hm..

 Det bränner på kroppen. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0