För mycket vatten...

 Tack o lov hände det nåt idag. Jag fick ett efterlängtat sms. "VI e påväg till Slätte. Vill du hitta på nåt?" Självklart!
 Blev inte så länge. Eller så länge som ja hade kunnat önska. haha... på sommarn då vill ja vara gång natten lång ;)

 Vi gjorde inte mycket. MEn ja gillar att bara ströga runt. I sällskap blir det alltid bättre. Men tillslut gick vi hem till Lizen för att spela Uno. Ett kärt spel. Vi spelade inte länge. Bara en omgång innan vi kom på den briljanta idén. Skittunna. O den som får ta upp kort får också dricka ett glas vatten. Ett stort glas vatten.

 En efter en gav upp. Jag behövde inte dricka så mycket. Medan vissa hade 15 och gav upp hade ja bara druckit 4,5. Men dock inte gått på toa under dan och med nöden redan flåsande i nacken. Så det kändes illa.
 När alla givit upp. Utom jag och Ismet gick det dåligt för mig. Fick dricka glas efter glas tills ja var uppe i åtta. Och då fick jag också alla kort. Haha.. Otroligt skönt att komma hem och gå på toa. Känns som man är gravid. Magen e svullen o hård haha XP
 Haha.. kul spel.. men hemskt. Förstår inte hur vatten kan smaka så illa när man inte är törstig haha

 Väl ute hade TAmar som vanligt väntat på mig utanför Lizen. Förstår inte varför hon gör det. Går vi någon stans tillsammans. Så ska vi gå hem tillsammans. Tappar hon bort mig så väntar hon där. JUST där tills ja kommer igen. Hon sprang mig till möttes. Mycket lycklig. För hon var ju hungrig. Dumma katt. Gå hem o ät! haha MEn hon e söt min älskling :D  


 Nu ska ja fika nåt! :D
kram

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Aha... Det var därför ni skrattade så gott där inne :-)

Goa söta Tamar <3

2010-06-21 @ 22:54:08
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0