God eftermiddag!

 Har sovit.. ungefär 2 timmar. Skönt och jag vaknade ovanligt nog upp pigg. Tycker man brukar vakna under protest om man tar en middagslur. Med illa smak i munnen. Jorden snurrar. huvudet värker men.. Inte idag. Jag vaknade. Aha det är middag. Dags att gå upp. Bra!
 
 Bön ikväll. Just nu känner jag inget sug. Men kanske ja ska ändå. Vad ska jag göra hemma. Bön är trevligt och bra. Men samtidigt e jag vansinnigt trött och... fast ska mina ungdomsupptåg ta över bönens plats. Näe!?

http://video.se.msn.com/watch/video/tjuvkika-harry-potter-och-dodsrelikerna-del-1/kwvuljpf

 Såg precis trailern till harry Potter 7.. sista filmen.. eller sista filmerna. Den är ju i två delar. Hemska saker. Ja ser fram emot det men det gör mig ont i hjärtat att Ulrika är borta då. Vem ska ja se den med om inte min älskade syster. Vi har sett de två sista tillsammans på bio och haft filmnatt med alla. Vi e ju Harry Potter följarna.
 "En hel generations filmhändelse" nej vad skrev de på trailern.. minns inte. Men tänkte i alla fall då. Galet. Den här har man följt i bok och film sen man var en tvärhand hög. O skådespelarna. E väl i samma ålder som mig ungefär. De med... Sjukt!
 Och böckerna och filmerna har blivit lagom värre och otäckare med åren. haha XD (inte så otäcka filmer. vill inte få ut nåt rykte här att ja e nervös för att se på Harry Potter haha)
 
 Nej! Ska ta fram den energin jag inte har och.. göra mig i orndning... oh yea!
kram


Kommentarer
Postat av: Fantomen

Ja men JA. Det känns som att egentligen får varken du eller jag se nän av dom där filmerna förrän en natt i Juni när jag har kommit tillbaka.

2010-06-29 @ 18:26:27
URL: http://ulrikasundqvist.blogg.se/
Postat av: Bibbi

Du är fin du :-) Kram

2010-06-29 @ 20:02:51
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0