Städdag!

 God dagens.. :D
 Sitter i Lidköping. I en lägenhet som e på gränsen till tom o överdrivet städad. Fick hjälp av Bibbi (tacksam) att tömma och städa ur ordentligt. Nu e de bara golven och datahörnan kvar. O sängen. Sen e det inte mitt hem längre.
 Nu borde ja väl egentligen sitta o plugga teori men orken finns inte. Har ju jobbat konstant sen i morse. typ... P:
 Så ska vila lite o sen sätta igång. Funderar på att sitta upp i natt o plugga.
 I morgon ska ja bara ägna mig åt att plugga o städa ut skåpet i skolan. kul. Alla e lediga men ja går dit tillsammans med de yngre o städar skåpet. men har inte varit där på två veckor eller nåt. Så har helt enkelt inte gjort det... klantigt..

 Det är luftigt o tomt nu. Knapprandet på datorn låter så högt o vågar inte riktigt röra mig för att inte stöka ner. Men så här rent var de inte när ja kom så! Ska väl inte vara några problem om ja råkar spilla lite. Får ju gå igenom allt lite lätt en gång till på lördag innan ja lämnar nyckeln o åker hem.

 AAAAAARGH. Måtte ja klara körkortet. Det gör ont i magen. ja kommer aldrig klara det. Men ja vill så gärna. Ja vill klara det på första försöket. Min körskolelärare skulle ta fram trollspöet o trolla fram en körlektion innan torsdag. Skönt. Det var fullt hela veckan. Men egentligen e de ju bara tisdag ja kan. Onsdag e de ju avslutning och släktbesök. Fast om de går före körkortet e frågan!? O så länge ska de inte stanna.
 Åh ja vill ja vill ja vill. klara det. Är mest nervös inför teorin faktiskt. Har pluggat så lite. NU har ja läst ut nästan hela boken en gång till. I alla fall de viktigaste. Har gjort ett eget prov som ja ska rätta nu. Och i morgon ska ja sitta på körskolan hela dagen o nöta proven på datorn. Och pärmarna. Tills ja klarar de rätt bra. Har klarat ett slutprov på datorn en gång. Så jag borde ju ha lite fakta i huvudet sen innan :P

 Så ser allt ut just nu. Nu ska ja försöka göra lite mat på det lilla ja har hemma. Funderar på att baka lite bröd o äta... hehe kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0