Trött..



Dagen tar sig verkligt fram med stormsteg, eller går den långsamt. Har inte gjort något vettigt. Satt länge vid datorn i morse. Vi nätet. Var som trött o seg i kroppen. När vi sedan fick lite besök gick jag ut i solen o fikade med dem. Det bränner där ute.
Har duschat också. Och det slog mig. Minns inte när jag duschade senast. Seriöst!! DE måste vara jättelängesen. Jag har ju som badat och tagit med mig schampo och sånt ner dit. Och jag har varit ute länge på kvällar och nätter och som inte haft orken att duscha. Men det var nåt så fruktansvärt härligt och duscha nu. haha kände verkligen hur smutsen for bort. Vad har jag gjort i natt? haha

Allt syrrans slit med att förbättra sin spanska till hennes Teneriffavisit har fått mig att vilja plugga franska igen. Det har jag väl som alltid velat men aldrig tagit tag i det. frågan är om jag gör det nu heller. Men jag vill! Jag önskar ja kunde tala det mer flytande. Och hur svårt ska det vara. Kanske kunde man gå en franskakurs nu när man e arbetslös!!!

Nej.. dags o ta tag i livet nu. Kan inte låta hela dagen gå till spillo.. antingen satsar ja på att börja med franska idag eller så får ja ordning på mitt rum. Hm inte så intressant. Eller så kanske ja skulle måla klart tavlan eller börja på nå nytt. Så mycket att göra men så lite lust och ork.

kram


Kommentarer
Postat av: Fantomen

Det är inget slit, det är bara roligt. :)

Du borde skaffa en bibel och översätta, det är mest triggande för mig.

2010-06-26 @ 14:51:54
URL: http://ulrikasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0