I städartagen...

 Uj varm. O ja gillar det inte. Men så blir det när man dammsuger. Varmt... :S
 Har dammsugit, diskat, dammtorkat. Dock inte tagit toaletten än vilket ja tänkt på hur länge som helst XP Får se om jag hinner.. Klockan är ju halv fyra snart. och jag har en hel del att packa. Måste tänka så att allt klarar sig i en månad. Måste alltså finna en lösning för krukväxterna, tömma allt som kan lukta, stänga av all onödig el, tömma kylskåpet på sånt som inte håller, packa med allt som jag vill ha med upp, packa med allt som Tamar ska ha under sin vistelse i Slätte... uj uj. Så det blir en kort paus nu. För om en timme typ ska jag bege mig mot station! :)

Stannar i Älgarås på vägen hem och besöker kyrkan ikväll. Efter mycket funderande. Hoppas det blir trevligt. Måste ju vara där en sista gång innan ja drar iväg också. Uj det är i morgon. Har inte drabbats av resfeber än. Har knappt tänkt på det. Jo jag planerar ju. Men jag har inte tänk. "DET ÄR I MORGON!"

 Och nu sticker Alida och Elin till skottland. Är sugen på att skicka ett sms och se hur det är. Men ja vågar inte om de är där och det blir dyrt för dem. Fast det blir det inte va? Har aldrig riktig förstått det där. Haha kanske gör det ikväll ändå. Om de int gör det!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0