Keeps getting better!

 Klockan är snart halv åtta efter en god måltid bestående av min currysås, ris och wookade grönsaker och svamp. Godi godi..
 Var i skolan till sex idag. Runt sex.. gjorde inte mycket. Behövde inte öva mer. Men snittade blommorm, fixade med powerpointen, tömde trädet på blommor och städade lite. Vet inte om ja vill prova göra trädet nå mer. Nu kör vi Tisdag! ;)

 Var en lååång dag. Medan ja upplevde den. Men sen nu efter känns de som den gick snabbt. Gick upp nio i morse. Hade körlektion tjugo över tio. Gick bra. Men var fruktansvärt nervös innan. Som vanligt. Bad en snabb bön innan att allt skulle gå bra. Att jag skulle få visa att jag kan det här med rödljus (Vilket vi skulle köra) och att hon skulle säga nåt om Riskettan som ja inte fattar hur man ska boka in... (Eftersom jag aldrig lyckas fråga med rädsla för att verka dum.. XD )
 Självklart gick det jättebra. Efter drygt halva lektionen sa hon till mig att köra in på en parkering.
"Ingen idé vi kör mer på rödljus du kan ju det!" (hihi) vi tittade på skyltar och körde lite teori om rödljus och sånt i bilen istället de sista minuterna innan ja körde tillbaka.
 Och i slutet kom hon in på uppkörning och sånt och sa " Det är nog dags att boka in dit på riskettan så du inte hamnar i för lång kö." (hihi) Bönesvar på hög nivå!

Kram :* (har fortfarande inte diskat)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0