Morning sunshine...

 Är hemma från skolan... har legat i sängen tills halv två. Älskar att vara slapp... Vet int vad jag ska göra idag. Är tung i huvudet. Funderar på att städa toan, dammsuga, duscha och sen bara sova. Finns inget annat värt att göra.
 E trött och irriterad idag. Eller irriterad kanske e fel ord?
 Bilden stämmer inte alls med mitt oträscha utseende idag. Tänk lite mascara runt hela ögonen. 3 stycken benor i håret och rejäla påsar pga en rejäl huvudvärk!  Tog bilden bara för att jag e så fascinerad av min näsa på den. O man måste ha bilder i sin blogg XP
 Har ätit färskt bröd med blåmögelost. Tack familjen för den fina efterlämningen. :) Har ett ägg också som jag ska avnjuta till lunch! Finfint! Gillar min familj.. :D

 Nu e de bara två dagar kvar tills avfärd mot norr. Lycksele...
 Kommer sakna Tamar så jag får ont i magen bara jag tänker på det. 1 månad. Det är sjukt länge. Hon lär ju glömma vem jag är. Eller så blir hon klämd i en dörr, får för mycket mat och blir fet. Eller så puttar syrran in ´Tamar hårt i ett bordsben när hon blir irriterad på henne så att Tamar dör. Eller så blir hon överkörd. Jag menar allt det där kommer med all säkerhet hända när jag är borta. Det är jag säker på. Så ska ta ordentligt farväl av henne!
  Försöker tänka vilka gånger jag varit borta länge från Tamar. Förra årets praktik i Lycksele minns jag. Då var det bara 3 veckor. Sen tror jag att jag varit upp till Lycksele någon gång mer och lämnat henne. Usch... min lilla älskling!

 Blir fint sen i framtiden. Då ska jag flytta till det ultimata stället. Lyckas skaffa bil. Och ta med mina katter på varenda resa. Aldrig lämna dem till någon människa som aldrig sett en katt förut! För i bil blir det ju inget trassel o resa med fyrbenta vänner. (om ingen år åksjuk nå fruktansvärt) Petra, 3 katter, en tvåa med riktigt kök och ett fantastiskt jobb och en fungerande bil i någon ort i norra sverige. Så ska det bli!

kram


Kommentarer
Postat av: aMELIA

Du får väl ta med dig din lilla ögonsten då ;)

2010-03-18 @ 17:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0