Söndag

 Vaknade AS-sent idag. Halv ett. Det är så man blir besviken på sig själv. Jag skippade gudstjänsten för att ja behövde tid hemma. osså sover ja bort den tiden. Fast.. än så länge har de inte kommi hem.. Så en timme kanske ja fick extra här hemma XP

 Idag skiner solen så man borde gå ut. jag har inte njutit av solen nåt denna vecka. Illa. (Jo på vägen mellan skolan och hemmet då)
 Tamar har varit ute hela morgonen. Ett tecken på att det är skönt ute. Hon brukar annars rusa in så fort hon fått lite snö på huvudet! ;P Hon låg till och med ner på vedhögen i snön och njöt av snön. Eller spanade efter möss och ekorrar. vad vet jag! Nu är hon i alla fall borta!

 Usch tillbaka till Lidköping nu. Men man får se till att det är en märklig vecka framöver(inte en vanlig trist) och bara en vecka kvar sen en månad utan.
 I morgon ska vi förbereda inför provet. PÅ Tisdag ska vi göra provet. PÅ Onsdag ska vi bli bedömda och tala med domarna. (blir äckligt spännande. jag tror vi skulle få slippa jobba med skolarbete eftersom våran lärare antog att vi var för spända för att palla jobba)
 Sen torsdag återgår väl allt till det vanliga dock! :/ de två tråkigaste dagarna. Som vanligt. Fredag också! Men men de får man väl härda ut. Eller se positivt på så blir det bra! :D

Kram :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0