tidsomställning...

 Tyckte jag vaknade så tidigt idag. redan tio. O visst då har ja ju bara sovit från halv tolv till tio. Men vid tvn slog det mig. Klockan är ju en timme mer. Eller vänta nu? Haha e fortfarande fövirrad. Men visst är det så. När klockan var två i natt blev den tre istället.

 Väl framför tvn drabbades jag av en stor längtan att spela teater. Eller göra film. Särskilt shakespear. Inget ovanligt så. Tror ja har önskat att få spela en pjäs av Shaespear hur länge som helst. Jag älskar att spela teater. Men vad kan man göra åt det? NÅn som vill spela teater med mig?
 Vara med i ett dyrt teatersällskpa (antar att det kostar) e nästan uteslutet. För där lär man väl bara få spela tråkig moderna mobbningshistorier. XP haha
 Nej usch vad jag saknar videokameran. Varför oh varför skulle den gå sönder för?
 
 Fick också ett sug att skaffa hund. Haha såg på mannen som talar med hundar. JAg vill få bestämma över någon. Tänk att ha en stor tuff skrämmande hund att mysa med. Min katt. Hon visar ytterst lite tillgivenhet. Är svår att bestämma över. Vet inte ens om man kan det. De är ju inga flockdjur. O även om Tamar vet om reglerna följer hon dem ytterst lite. Så fort man inte är i rummet gör hon allt hon vill. Hon var duktigare som kattunge... kanske beror på att ja fick vara hennes mamma då men nu är ja... en tönt..

Så. nu ska ja diska lite o se vad denna dagen har at bjuda på! :D

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0