vilodag!

Idag ska jag vila vila vila.. Efter de hårda dagarna som varit. I morse var ja så trött så jag tog sovmorgon till halv åtta. Skippade att sminka mig och duschade håret och åt en macka. Kom tio minuter för sent. De sista fem minuterna berodde på Alida som när jag frågade "Är vi i giraffen?(skolbyggnad g-huset) svarade "ne!" 
 Jag antog att de övade på teatern i binderisalen så jag gick dit. Men ingen där. Mötte en lärare och frågade henne vars jag skulle vara. Men hon visste inte. 
 Vi kollade i teaterövningsrummet haha... jag funderade på om de kunde vara i aulan. Läraren frågade min mentor som dök upp. "Nathalie sa att de skulle vara i giraffen!" svarade hon.
 Skrev snabbt ett sms till Alida. "Men vars e vi då?" "Där vi brukar vara!" svarade hon. Vilket ju är giraffen.
 Ja det var en spännande morgon o ja hann bara sätta mig ner i lektionsalen innan vi skulle fortsätta den i binderisalen XP Men Alida är söt ändå.. trots den lilla björntjänsten! XD

 Blommorna var hela dag. Ingen hade vissnat. Vissa liljor jo som var gamla då jag använt dem på måndagen med! :D Jag är så lycklig. Nu kör vi järnet!!!
 Men jag stannade inte i skolan och övade mer. Jag stannade inte på körskolan mer än för att boka lektion. gick till Lindex och shoppade lite på mitt presentkort (tack farmor o farfar!) blev sånt ja tänkt köpa länge men då ja inte e särskilt förtjust i att strosa på affärer aldrig gjort. Äntligen har ja en lipsyl XP Köpte även en andsiktsmask.. choklad :P
 Gick till hemköp och köpte skinka.. och lite choklad. I kväll blir det bastu för mig och TAmar och ansiktsmasken. Choklad och te till Bourne hm (vad het andra filmen... supremacy?)

Kram! :D

Kommentarer
Postat av: Amelia

Men jippi för ovissna blommor! :D

2010-03-03 @ 19:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0