Bastu.. <3

 aaah så skönt att få basta. Men Tamar njöt nog snäppet mer då hon aldrig ville sluta. Jag gick och duschade och när jag skulle gå tillbaka till mitt rum hade hon somnat. Min söta katt <3 bar henne till min säng där hon nu fortfarande sover.

 Har inte pluggat mycket idag. Har tryckt upp word o läst lite.. men inte funnit inspirationen. Inte minns jag något från medeltiden?! Trångt, inget ljus i husen, kallt, runor.... Får väl ordbajsa lite. Frågan är om de brydde sig om skönhet då. O varför blev det ett sånt våldsamt tillbakasteg i utvecklingen mellan antiken och medeltiden? Hmm..

 Men det får bli i.. övermorgon. Kanske skulle ta med lite arbete till Slätte. Sitter ju ändå mycket bara där :P Eller inte.
 I morgon ska jag försöka gå till körskolan och plugga teori. Göra nån pärm. Och sen ska jag nog till Mariestad och se på Lizens och hennes estetklass slutproduktion... Kan bli trevligt det med. En liten utflykt. Blir lite snabba drag på slutet av dagen om jag ska hem med tåget. Ska höra med mor min..

 Nu e de dags för en kopp te och den töntiga filmen som visas på tv.. :P

Kram

Kommentarer
Postat av: Amelia

Alltså åh vad jag inte har följt din blogg på sistone :p Har ju ingen aning vad du har för dig om dagarna, haha xP

2010-05-04 @ 22:35:18
Postat av: Anna

Åhå Tamar!!! Men hon har väl druckit vatten?

2010-05-04 @ 22:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0