Bruden...



 Solen skiner. Min mätare stod på 20 grader. Men den var ju mitt i solen. Fast trots det så var det riktigt varmt när jag gick ut på morgonen med min väska och min coop forum påse. (Som ja hittade i garderoben)
 Nu e ja i skolan. Har skrivit ut en pinsam bild ja ska ha till min brudbukett. Min lärare var förtjust i mitt röda hår och den svarta gamla klänninge o tyckte det passade till min brudbukett. Mycket möjligt men ja e ju ingen modell och att sätta fram en bild på mig själv känns lite egenkärt! Men men. Då ja e lat o inte orkade fundera mer och faktikst tycker klänninge skulle passa till ett bröllop med min bukett har ja skrivit ut den. Haha ska plasta in den snart. Domarna vet ju inte vem jag är!!! O ja känner inte folket i göteborg. (Bara de inte blir filmat eller något annat pinsamt)

 Vet inte vad jag ska göra idag. karro e pigg o jobbar med en dekoration så de får väl ja göra med. även om de inte blir nåt man kan göra på tävlingen e de ju bra att hålla igång fingrarna o binda. Tänka på tekniken... (Vilket ju e mitt största problem)
 
 Karro hade dator med sig. Jag har kamera, kamerasladd och internet så ni kan förvänta er uppdateringar och bilder under tävlingen. 
 Känner mig inte alls nervös, kanske lite taggad. Just nu vill jag bara iväg. Inte vara här i skolan mer o försöka öva. Nu får det vara dags!!!

 Kram

Ska inte använda denna bild, med guccini på. en annan, lite fulare haha XP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0