Friskies!!!

 Känns som jag har otroligt lite att skriva. Ovanligt. Nästan så jag inte är sugen på att skriva. Och kanske ska man låta bli då haha XP
 Solen skiner ute. Mina försådder är fina. Tamar är arg för att vi inte har någn friskies hemma. (Hon vägrar äta något annat till middag. men mellan måltiderna går bra) Så hon är ute konstant och jagar orm, ödla, möss, fåglar. Hon tänker bli vildkatt?

 Idag ska vi till Älgarås i alla fall. Skönt o slippa sita hemma. men sen bär det av till Lidköping. Mindre kul. DEtta innebär att jag måste fånga in Tamar snart. Hoppas hon följde med familjen på deras prommis... då kommer hon in med dem.
 Jag måste duscha och packa också. usch. har ingen lust alls tillbaka haha. Men livet fortsätter. Jag ska göra klart min cv de första jag gör så jag kan skicka iväg den sen. har fått bilder på mina verk nu. Ska skriva till lite o sen posta skiten. Måtte jag få ett jobb. Orka inte bli arbetslös o känna ännu mer att man snyltar på föräldrarnas krascha ekonomi. O andra sidan så behöver jag ju inte lika mycket pengar när jag flyttar hem och inte tar körkort länger.
 Men palla bo hemma.. ett sommarlov brukar vara nog krävande.


Men ja längtar efter sommarn nu!!!

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0