Fullspäckat...

 Viiiilken dag... har inte varit hemma förrän.. nu typ. KLockan är halv elva. Tror jag kom hem vid tio!
 Tog lång sovmorgon i morse. Till fem i halv. Orkade verkligen inte alls gå upp. Men jag hann. Gjorde inte i ordning mig nämnvärt. Åt en smörgås (Då jag kom på att det var tacofisk i skolan. En maträtt som lät oerhört knasigt) borstade tänderna och klädde mig. Sen drog jag. Kom bara fem minuter för sent. Överkomligt...
 
 I skolan var det binderi. Tävling för hela slanten. Men inte nog med att Karro och jag kämpade med det. Vi fick även göra de sista buketterna till arenan i morgon och fixa till det sista på de större. Trist. Fula buketter och tråkigt att göra nåt vi inte får creds för. INte har med att göra. (de andra fick mat på arenan medan ja o Karro får äta i skolan. Och JA! Tacofisk smakar lika illa som det låter. Det smakade. natriumglutamat på hög nivå. Chipsfisk med skolans härliga konsistens o saltbrist. Jag åt morötter, lingonsylt och keso! )
 
 Efter allt binderi och annat trams med karro gick jag till körskolan. Gjorde lite prover på datorn. KLarade varken trafikregler eller bilkunskapen... men sluttestet klarade jag med bravur. Me like. haha.. Måste börja plugga nu... MÅSTE!

 Gick tillbaka till skolan när det var tomt. Gjorde en liten bukett att ta med till LIzens slutproduktion med sin klass och pluggade lite innan jag gick till tåget som kom 20 minuter för sent. Kuuuul!
 
 Mötte mamma och syrran. Fick lite mackor och köpte en asdyr cola på pressbyrån. 20 kr. brrr
 Såg dramat. Var lagom bra. Alla var duktiga på att spela och Lizen var cool. ;D Men det var ett lite halvmodernt drama och.. näe det faller mig inte på smaken haha XP Jag njöt inte.. skrattade lite åt en scen :P Ska de va så ska de vara shakespear!!! ;)

 Åkte hem till Tamar som var full av energi. Blev tokig på henne och släppte ut henne i korridoren. Men då kom grannen och Tamar blev så fruktansvärt rädd att hon sprang till sängen och spärrade upp ögonen. Nog med energi för henne. Hon somnade sen haha XP
 Ska dricka te nu och lägga mig. Är trött... :) (Somnade redan vid elva igår. Ovanligt för mig. MYCKET ovanligt!!! Fick dock ett sms som väckte mig...Hoppas det inte märktes att mitt svar var irriterat XP )

Kram Se mer bilder http://igwt.bilddagboken.se

Min brudbukett till SM

Brudbuketten till tävlingen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0