Körskolan...

 Körskolan idag gick... SUPER! Älskar att ja innan känner mig osäker på mig själv men efter känner mig taggad för uppkörning. Så e de alltid efter lektionerna. Underbar körskolelärare. Mitt tips till er. Kör på Sten-Inges (heter den va?) med Tove.. Så underbart glad lärare. Så bra självförtroende man får av henne.
 
 Men idag gick allt bara bra. Jag körde tydligen mindre stressat för hon sa inget om det. Det var mycket trafik. Men ja tog det lugnt och hon sa att ja körde säkert, lugnt och coolt. Som om ja visste vad ja höll på med ;)
 Vi parkerade och backade runt hörn. Vände i korsningar. Gick väl bra. JA valde tydligen de svårare parkeringarna när ja fick välja själv. Men ja undviker så långt som möjligt att backa in. Vilket man skulle göra om man skulle parkera på höger sida. Jag gjorde ju det med. Men att välja det själv. Nej tack. Då kör ja hellre in mellan två bilar på vänster sida haha :P
 
 Men allt känns bra nu. Ska försöka köra massor i helgen. Har bara en enkel nästa vecka och halkbana. (som ja inte alls ser fram emot även om alla säger att den är jättekul!)
 Sedan e de dags. Veckan efter. Just nu känns de som jag kan lyckas. Men ja vet att om några dagar efter att ha kört med mamma och pappa kommer ja tro att ja kommer misslyckas!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0