Leonberger


 Hah gjorde ett litet test på http://svt.se/bulldogg Ett barnprogram om hundar där man kunde göra ett test på internet för att se vilken hundsort som passa mig. Var ju bara tvungen att prova och tydligen ska jag ha en leonberger. Har aldrig hört talas om namnet men känner igen hunden när ja tittade på bilder.
 Den verkar passa ganska bra. Jag vill ha en stor cool hund. Möjligen att denna hund verkar lite för snäll... Fast samtidigt måste man vara hundvan. (vadå då)
 En stor hund. haha. precis vad jag ville ha men ja kände. "VILKET MONSTER!" när ja kollade på google efter bilder o läste om hundsorten. Hittade en bild på en kvinna där hunden hade labbarna på hennes axlar. XD De väger lika mycket som jag när den är vuxen. Så de e kanske skönt att det inte är någon mördarhund haha :p

 Jag vill ha för mig att den här hunden liknar den hunden min tidigare granne hade som vakt. Fast bara en valp då. Jag var ute i trädgården och varje gång ja vände ryggen till den så började den springa mot mig. När ja titade på den strängt o sa åt den att stanna (för att få den att sluta) så stannade den och började skälla. (fegishund?) Tänkte då "tack o lov att ja inte är rädd för hundar. Vem vill ha en hund som smyger sig på bakiåfrn o e så stor!"


Den skällde i alla fall tydligen inte så mycket stod det längst ner på denna kopierade ruta. (fick inte med det) Skönt. Hatar hundar som skäller konstant. Såna där små ettriga saker som tror de är nåt haha :P

 Borde inte göra såna här tester. Haha. ja får så svårt att välja om ja ska skaffa två mysiga vackra katter till eller en stor härlig hund. Vad kommer Tamar hata minst?
kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0