Ökenblomman!

Så.. andra dagen är förbi. Första tävlingsdagen :D
Det var spännande, kul och kanske lite.. näe finner inga ord.
Vi kom dit, Förvirrade och vilsna, jag och Karro. Vi visste inte hur vi skulle få in blommor eller verktyg. Våran lärare fick inte komma in och skulle kommla med dem efteråt.
Först blev vi uppropade och vi gick igenom veckan. Sedan berättade han om första uppgiften. Det hemliga arbetet. Vi skulle göra ett halssmycke till den kända afrikanska modellen Ökenblomma. HALSSMYCKE!!! :O Ja har aldrig gjort något sånt. Har velat men aldrig.. näe aldrig.
Men innan det arbetet gick igång fick vi gå igenom våra blommor och snitta och visa vad vi tagit med oss. Så vi inte fuskat. :P
Sedan fick vi börja planera nästa arbete. Trögt. Fick ganska snabbt en idé. Men den kändes ful och svår och. näe.. ja tog den. Kom inte på nåt annat. Eller orkade inte krångla till det.
Ja började pilla med brudarbetet istället...

Efter lunchen startade det på allvar. Första halvtimmen fick vi göra konstruktionen på. Inte använda nåt levande material.
Jag satte igång med mina korvar. Ja tänkte stort eftersom afrikaner ofta har stora smycken.
Det blev inte som jag ville men ja fortsatte. Slappande av. Det var gott om tid. 3 timmar. Bara att pilla. Var noga nu. (Var läskigt noga)
Jag började med själva blommorna o pillandet med detaljer ungefär halv 3.. alltså hade ja hållt på en timme med konstruktionen. En timme med pillandet sedan tjoffade ja i blommor i en timme.. Ja blev ganska nöjd men när ja kollade på de andras idéer kändes det.. lite pissigt. Vad smarta alla var? Hade alla gjort sånt här förut??? :O


De lades upp för bedömning. Våran lärare fotade allt o sedan gick vi hem och kollade igenom dem. Hon hittade brister på alla. Så nu känns det som ja ändå låg ganska bra till. Över mitten i alla fall!!! :D

Mitt halssmycke.. :D
kram

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Vad snyggt! Underbara färger. Afrikanskt. Med hänge och allt. Bra gjort tjejen!!! Kram

2010-05-19 @ 22:51:19
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0