Late nights!

VAD GÖR DU UPPE PETRA???
 Det kan man fråga sig och det finns inget smart svar på det. MEn av någon anledning vaknar jag till liv på kvällen. Fastnar vid datorn och låter mit utsättas för det blå ljuset. Gör allt jag vill göra vid internet och datorn ostört. Har ingen längtan efter sängen. (Där Tamar redan lagt sig och väntar på mig)
 Men ja funderar på att lämna datorn nu och bege mig till studion ;) ÄR sugen på att sjunga och riva loss några toner på felan. Vill bli bra på nåt instrument. Bättre.. Och jag har ju en fiol. Den ligger ju där... har ju en bas också. Usch ja spelar på tok för lite instrument. För lite tid åt musiken. Nån som vill starta band?
 
 Just nu känns allt perfekt. Känner mig inte stressad i skolan och.. Det finns tid till annat. Det är en lång helg. En dag får gå till spillo utan att ja ska behöva gråta. Aaah
 I morgon e de bön.. ska bli kul. Uppskattar varenda gång jag får chans att gå på bön. Det är ju så sällan jag är hemma de dagarna!!! O ja älskar böneringarna!!!
 
Köpte by the way balbiljetter idag!!! :D haha.. jag var första kunden. Väntade på att gänget skulle komma från informatione i aulan.. de satt där beredda att sälja biljettena o ja tog fram mitt okända mod o frågade om man fick köpa redan nu. "Självklart!!!" svarade de och sålde mig förvirrat sin biljett haha :P Så nu har ja den. O ja ser fram emot min balklänning. Ja ser fram emot balen!!! :D
(En bild från apint av min dress.. typ!! :D )

 Nu får ja ge mig..

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0