Yrkes-sm 13 dagar kvar!!!

 Trött och... i behov av en dusch. Ont i magen har jag också. Men inte säckade jag ihop för det vid min ankomst. Gjorde god middag och sedan dammsugade jag och tömde kattlådan. Har fyllt upp en diskho med disk också som väntar på att jag ska börja skrubba... (Brukar göra så. Det är lättare att börja om diskvattnet är varmt och disken väntar.. inga tvång.. bara väntan!)
 Har vädrat ut massor också. Så nu ska de väl inte lukta jättemycket hoppas jag. :) Känns bra.
 
 Är sugen på att basta idag och kanske att jag tillåter mig göra det. Behöver plugga lite. Skriva på mina skrivuppgifter. Stressen ligger kvar även om det nu känns som jag har överblick på allt så kommer jag inte igång riktigt och  
                                                    vill inte samla ihop dem på hög igen :/

 Idag var det binderi hela dagen. Bara yrkes-sm medan resten av klassen jobbade med arenan (Vi har fått som uppgift att dekorera den till nåt sorts arrangemang de har där som vi ska gå på... se Laila Bagge o Fuglesang.. mm)
 Det gick bättre idag. Körde på brudbuketten. Använda plastlock (förstår ni nåt) som grund och det blev jättebra. (tack Karolina för den idén) Hann även prova på en ny bukett med flätat gräs som manschett. Designade av den "stora" (har ingen aning om han är stor men buketterna hars är coola) floristen Thomas nåt.. haha. Han är med i samma bok som sverige världsmästarflorist Per Benjamin ;)
  Tror jag ska tävla med den. Måste öva mer. Tog inga kort idag men ni får se brudbuketen och vinstbuketten en annan gång. (KAnske kan fota dem redan i morgon om jag övar på det)
 Ska bli kul att tävla och äve om jag inte kommer i någon topplacering (Vilket jag inte tror alls) Så har nog jag och Karro god chans att tävla i toppskolorna! ;) Känns som vi har koll!!!

 Nu ska här diskas eller pluggas!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0