Sammanfattning!

 Vadå år sen jag skrev nåt här. Men jag har inte suttit vid internet på nästan en vecka. Då menar jag på riktigt. Fått gjort allt som jag brukar o hunnit med att dega lite. Mitt liv spinner på!

 Kom hem i Måndags efter en ganska soft resa. Den gick till och med snabbare än uppresan. Om det inte vore för ett uppehåll i Stockholm på 1,5 timmar!!! Men jag pratade i telefon och tiden knata iväg. Pratade för länge och höll på att missa mitt tåg då spåret var på ett oväntat ställe!!! haha
 
 Väl hemma var det första jag gjorde att gå på toa. Sen bar det av till Älgarås!!! För att träffa Orhan! Stor glädje. Var alldeles för lång tid utan han! ;)
 Igår var det bön.. o stjärnkväll med Orhan igen... 
  
 Idag har jag varit på hos Jens. Ringde till lite jobb igår dit jag skicat cv. De verkar som minst 20 florister skickar cv till alla butiker varje dag. Så det gick inte lyckat för mig. Men ja e stolt att ja ringde runt. Gick runt och var nervös i en timme. Hatar att prata i telefon. Men beslöt mig för att bara ringa till några. För att göra det lite lättare för mig.
 Har sedan resten av dagen suttit och gjort musikvideo i paint. Kom på att Veronica Maggio e ju rätt skön o har märkliga texter. Ulrika har juu köpt skivan o lämnat den hemma så då var det bara att sätta igång. Och jag är nästan klar. (Dagen är lång när man är uppe vid sju!)

 Uj vilket flum inlägg. Men kort sammanfattat av min tid borta. titta på bilder på http://igwt.bilddagboken.se
 kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0