Blommor och jobbintervju!

 Vilar... och väntar. (Salen är upptagen. Plus att det är tröttsamt att göra arrangemang av någon anledning. Jag kanske inte är van! haha)
Några från släkten är redan här... Mamma fixar smörgåstårtor och jag gör blomsterarrangemangen.
 Det ska komma bilder på dem senare. För just nu kan jag inte lägga ut. Men jag är nöjd. "Kistdekoration" (ska stå framför kistan) är ett monster. Tung och stor haha.... Men kanske att man kan lyfta två pers.
 I morgon är själva begravningen.

 Något annat som har hänt nu... stora saker. Är att JAG ska på jobbintervju. Hade ett missat samtal i går. Nervöst ringde jag tillbaka. (hatar ju att prata i telefon) Men jobb måste man ha.
 Så gjorde det med Orhan i hand...
 Men en mycket trevlig man svarade. Typiskt vitaminpiller. Och den andra kvinnan jag pratade med var lika trevlig hon!
 Eftersom jag är på begravning nu så missade jag chansen till intervju men jag ska få vara med en av tjejerna som jobbar en dag. (han tyckte det var orättvist mot mig att jag skulle förlora chansen till jobb pga begravning, schyst!) Se henne jobba samtidigt som hon intervjuar. (antar jag att han menade)
 Ska bli spännande. Fruktansvärt. Vad ska man säga? Vad ska man tänka på?
 Jobbet är som säljare/konsulent. Jag ska tillhandahålla blommor till butiker. Ta hand om blomsteravdelningarna, antar jag. Står ju så vackert formulerat i jobbansökan så jag förstod bara hälften. Men det låter kul! :) Mycket självständigt jobb! Så jag får då verkligt stå på egna ben.
 Hoppas hoppas.
Min första jobbintervju.... :P

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0