Det blir en dag på stranden...

 Dagen blev en annan en planerad.

 Fick spontant med mig Orhan till Mariestad istället. Glömde tiden och kom en halvtimme försent till arbetsförmedlingen. Det vara bara två snubbar där. Ibland undrar man?! Vad gör de 18 resterande?

 Det var snabbt över. Vi pratade om säljsbrev, personliga brev och cv. Har hört om detta 3 gånger så jag är inte imponerad längre haha :P Men man lär väl sig alltid nå nytt! :P
 Nästa gång ska vi i alla fall gå igenom arbetsgivare. De lät mer interssant. Dock börjar jag fundera på om jag verkligt ska vara med här då Pomona inte slutar förrän i Juli. Måste skriva och fråga!

 Efter det mötet åt Orhan och jag i Mariestad. Vi köpte revbensspjäl och Pucko (som jag inte gillar men det var extrapris och Orhan gillade det!) Med detta åt vi Orhans mors feta brännässle-röra... Det var gott men brist på salt. Och självklart bröd till detta!!!! Alltid bröd!!! ;)
 Sedan gick vi upp till Pomona. jag trodde det skulle vara ett avslutande möte men jag satt bara där en kvart och pratade om hur det gick. Vad jag gjorde. Haha.. 
 
 Orhan och jag åkte inte hem direkt. Vi traskade runt i Mariestad. Låg vid Vänern och frös och skrattade. :P (Eller det var varmt i solen också. Höll nästan på att somna!)
 Efter att nästan ha blivit dödad några gånger av Orhans lekar med mig. (Känner mig som en liten docka när han slänger runt mig. Me like... ) En kvinna med hund satt och skrattade åt oss. Så åkte vi tillbaka.
 Utforskade skogarna runt Slätte och kom hem! :) Hittade en liten sjö med ett fint hus på andra sidan och en dålig strand. Vem vill bada där?

 En mycket trevlig dag alltså!
(Bilden är från förra året i Juli.. så... det var inte så svettigt idag!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0