Jobbintervju...

 Uj vilken dag....

 Var i Skövde en timme innan utsatt tid. Satt utanför Maxi och våndades...
 Väl där möter jag chefen som sa att jag skulle jobba hela dagen. I det ögonblicket ångrade jag djupt att jag tagit så låga jeans. Trodde bara jag skulle se dem arbeta lite och vara på intervju.
 TJI FICK JAG!

 Hård start. Efter en timme i möte om vad som skulle beställas gick vi ut i stora lokalen och lastade vagnar. HEmska saker. Jag var genomsvett. Blommorna var högt upp. Vagnarnas hyllor var omöjliga och jag rusade runt.

 Sedan åkte jag lastbil och krälade runt resten av dagen runt på två olika Ica och visade rumpan för de flesta, trots tappra försök! (Så går det när man är dum)
 Det var en lång dag. Klockan fem var det äntligen slut. (Men då hade jag gått med på att hänga med henne lite extra. VIlket hon uppskattade då hon blev klar en timme tidigare)
 Körde som en tok hem. (ja för snabbt) Jag hade inte ätit lunch på hela dagen och pappa bad mig mitt i allt handla!!!
 Jag var trött hemma! Fruktansvärt trött och i en våldsamt längtan efter mat....

Nu sitter jag här och vilar upp mig. Mina fötter luktar axe då jag tvättade dem med det. Så de luktar man här. Men jag gillart. För jag saknar min man!!!

Hur som helst. Intervjun gick bra. Jobbet var kul... även om jag tror det blir lite att lära! :) (Speciellt att köra liten lastbil haha)

 Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0