Solsken! :)

 Tillbaka från Norrtälje. Igår faktikst. Klockan halv tolv. Jag och pappa (plus Orhan som vi plockat upp på vägen)
 Men vi höll inte igång länge utan stupade i säng alla tre klockan tolv.

 Idag vaknade jag halv nio av att Tamar puttade ner min mobil från våningssängen innan hon skuttade ner själv. Strax därefter kom Orhan in och sa god morgon! :)
 Vi såg film och efter det städade vi huset. VÅLDSAMT NOGA!
 Pappa drabbades av äckelkänsla och varenda dammkorn skulle bort. Orhan dammsög. Jan sanerade toaletterna och pappa torkade hyllor och diskade.
 Badkaret. Tror det är mer än 2 år sen någon rengjorde under badkaret så det tog jag tag i. Och om ni kan räkna ut. Ta antal år gånger antal kroppar som duscha (vilka har varit mer än våran familj 70 procent av tiden) gånger antal duschar per år! = Mängder av skit.

 Jag vet inte om ni kan visualisera framför er. Se ett badkar. Under det lägger ni något brunt. Tänk er väggarna gula. I det bruna lägger ni lite spya. (var inte försiktiga i er fantasi) plus mängder av hårstrå. Tänk er ungefär en cemntimeter av denna sörja. Som ett täcke över golvet.
 Tog mig säkert en timme att rengöra. Jag var heltrött efter att ha krupit runt under badkaret. Barfota. I en ocean av vatten på golvet som jag sprutat dit!
 Festligt! :)

 Solen sken... så Orhan och jag tog en prommis. Varmt. Men det blåste lite. Satt i bara linne i skogen och njöt.
Glad vår på er! :)


Orhan försöker fixa håret som han är missnöjd över. Det börjar bli långt och trevligt haha.. (fast ojämt) Sista frisyren var ett förslag från mig hahah XD (Jag var inte riktigt med på bilderna. Jag bara tryckte på knappen. Därför ser jag lika korkad ut på alla)


Kommentarer
Postat av: anna

Hoppsan, det såg jag inte men jag ska kolla under när jag går dit strax. Men hörru, ska du verkligen berätta om vår förbiseenden?!?!

2011-04-09 @ 23:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0