Tidigt uppvaknande...

 God morgon...
Ibland förvånar jag mig själv med hur lätt det blivit att vakna tidigt på senare tider. Visst händer det att jag vaknar vid elva ibland. Men oftast.... Antingen händer det något på morgon som tvingar upp mig. Kanske bara Orhan kommer förbi obarmhärtigt tidigt. Eller sover han här vaknar jag utan att ens försöka. Vad det beror på behöver man inte fundera länge på... ;)

 Idag vaknade jag före åtta.
 Orhan skickade ett sms till mig och jag vaknade liksom utan att förstå varför. Jag var bara vaken och kunde inte sova. Tills jag mindes att jag fått ett sms.
 När mobilen dog var jag tvungen att gå upp efter laddaren och då trodde Tamar det var morgon, och trots att hon var med död än levande tvingade hon sig upp och satte sig redo framför dörren medan hon vaknade till.
 Inte låter jag min stackars katt sitta där och hungra. Väckt från sin skönhetssömn. Så jag gick upp!

 Har inga som helst planer idag. Eftersom det var temadag igår i kyrkan var jag där från nio till sex typ.
 Så... idag vilar alla i församlingen haha :P
 Det var en bra dag i kyrkan igår. Intressant med Elvor och Janne Ohlin. Trots att jag var så fruktansvärt trött. (Eftersom jag gick upp fem dagen innan och till sängs vid elva) Så satt jag där och förstod allt! 

 Brukar ju hända att man drömmer sig bort. Kollar på väggen bakom pastorn och funderar på vad man ska hitta på efter gudstjänsten. Eller hur kul det var sommaren -97 då jag skulle börja skolan....
 Sånt brukar hända när man är trött.

 Men ändens tid var intressant. De hade många bilder och pratade på ett bra sätt. Så jag var med. Trots att jag bytte ställning var femte minut!

 Eftersom jag inte sov ut idag heller har jag huvudvärk. Men det skiter jag i... Idag ska jag göra nåt kul. Känner för att vara kreativ. Tänk om jag skulle få tummen ur och måla något! För det är kul. Bara jag börjar!!!!

Kram (Förlåt för långt inlägg) 

http://www.elvorochjanne.se/ (om ni är nyfikna...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0