Frågor frågor...

 För att bevisa att jag känner min man. För att ni ska se vem han är. För att berätta lite för mycket information och för att ni ska få veta om jag gillar Grekland eller Spanien bäst! ;)


Snyggaste mannen! :)

Vad har ni för relations status? Förlovade..
Vad heter din pojkvän/make? Orhan Gashi! :)
Vad kallas din pojkvän/make? Orhy-Porhy (av mig)
Hur gammal är din pojkvän/make? Gammal!. XD 22
Hur lång är din pojkvän/make? Ehm... typ 1.80?
Vad har din pojkvän/make för ögonfärg? Bruna! Superbruna!!! :D Ljus brun färg. Men läskiga hål i irisen! ;) Me like!!! :D
Vad har din pojkvän/make för hårfärg? Enligt någon frisör han haft mörkblond. Men enligt mig. Brun! Mörkhårig! :)
Vilken skostorlek har din pojkvän/make? 42.. :P
Vilken stad/by kommer din pojkvän/make ifrån? Janjevo...
Bor du och din pojkvän/make ihop? njet
Har din pojkvän/make barn? Har hört om ett i Malaysia.. Men har inga säkra faktan än!
Vad hos din pojkväns/makes personlighet attraherar dej mest?  Humorn. Älskar hur han har lätt för att skratta och skojar! :) Omtänksamheten. Om mig men också om andra. Han vill vara med och hjälpa. Farten. Han är med på det mesta. Kommer med ideer och tycker om att göra saker! :)
Vad hos din pojkväns/makes utseende attraherar dej mest? hm! ;) uj uj.. Brösten (säger man så om män) Men oj oj... trodde inte en mans bröstmuskler kunde vara så perfekta! XD
Ögonen!!! Som gjorde för makeup. Tänk den som hade såna djupa mörka ögon. Med vacker ljus färg! :D
Armarna. Blodådriga... o biceps.. mm. satt alltid och klämde förr haha :P
Lyckligaste stunden med din pojkvän/make? Vad är det för fråga. Men minns en dag i skövde då min mor och far bjöd oss på middag. Vi stannade utanför skövde och åt godis. Skrattade nåt så våldsamt! Lyckligaste vet jag inte. Men jag minns den dagen/natten.
Beskriv din pojkvän/make med tre ord: Vacker, glad, hjälpsam! :)
Vem är din pojkväns/makes stora idol? Inter... TROLIGEN! Kanske inte alla.. hm Samuel Eto'o
Vad gör din pojkvän/make just nu? Han är nog på bön! Om han inte ligger hemma och sover. Han var så trött :P


Vill du ändra på något hos din pojkvän/make? Ehm.. njae... Visst dyker det upp saker man stör sig på ibland. Men skulle jag ändra på nåt så är det ju inte Orhan längre. Kanske hans kontrollbehov av pengar. Jag tycker det är otroooligt tråkigt att sitta och räkna i flera timmar. haha. (Men det kanske är bra att han har den egenskapen! hehe)


Och så lite om dej..

Vad hette din första riktiga pojkvän?
Orhan! :D <3
Vad hette din pojkvän innan denna? -"-
Hur många gånger har du varit förlovad? Men kära någon. Förlovar man sig för skojs skull eller? En gång!
Har du haft ett "one night stand"? Trams.
Hur många barn vill du ha? Runt noll... Men med tanke på alla löjliga drömmar jag har om att jag föder barn hela tiden kanske jag skiter ut en dag! I brist på annat att göra! ;)
Vill du gifta dej? Ja ja ja ja!!! Oj... helst igår!
Spelar hudfärgen på en kille någon roll för dej? Haha... mozzarella har hittat sin cappuccino! ;) Det är väldigt viktigt för mig att man inte har för lik hudfärg. Det blir så tråkigt på bild då! Men jag ska inte säga ju mer olik desto bättre, det är en viktig balansgång. Man får använda hjärnan när man väljer man.
 Om till exempel en person som har lätt för att bli brun tycker om att se brun ut är det väldigt osmart att bli tillsammans med någon från tex Kenia. Eller vill man som lite fräknig och ogillar det (av någon anledning) ska man undvika att bli ihop med någon i typ samma färg som fräknarna. 


Din favoritfärg? Röd! ;)
Vart bodde du senast innan där du bor nu? Ett annat hus i slätte. Eller lägenheten i Lidköping om man tittar på bara mig. Fast jag bodde ju inte helt där.  om man ska räkna annan ort med familjen blir det Hasslö i Blekinge! :)


Dina val.. (endast ett val/fråga)


Hus eller Lägenhet? hus... åååh helst en liten stuga på landet!!! XD Fast lägenhet kan också vara kul. Enkelt. Men alla hör ju precis vad man gör. Och jag tycker det är jobbigt bara familjen hör att jag ser på film såå.. Villa i by är ju i och för sig också mysigt. Asch ge mig en bostad och Orhan så reder jag mig!
Stockholm eller Göteborg? Stockholm! Göteborg är ju så... så stökig.. fast i o för sig finns liseberg där. Men... Nej Stockholm!
Vinter, Vår, Sommar eller Höst? Vår
Dag eller natt? Natt. Ljusa sommarnätter. Bus med vänner. Filmkväller och av någon anledning är det först efter åtta jag kommer igång!
Katt eller Hund? Svår fråga. Men katt är nog svaret. För att vara patriotisk. Katter luktar gott och är händiga att ta med. (i alla fall Tamar)
Explorer eller Firefox? explorer antar jag!
Vit eller Svart? Svart
Pepsi eller Coca-cola? coca-cola!!!! Pepsi. hemska saker. Coca cola <3
Grekland eller Spanien? Eftersom jag varit i Spanien vore det ju kul att se Grekland. Tror jag gillar maten där bättre! :P
Prickigt, randigt eller rutigt? Prickigt..?

(Alla bilder stulna från Orhan! ;) )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0