kantareller, dans och sorbet!

Blev en bra dag igår. :) Inte riktigt som vi tänkt men vad gör det!
Åt lunchbuffe! ;) Smakade bra som vanligt. Jag blev för mätt och mådde illa. Orhan tyckte det var lustigt som vanligt. Att jag åt så "lite" och ändå såg ut som jag skulle dö. (vi har helt olika syn på lite och mycket.)

Dagen fortsatte upp på billingen där vi hittade en äventyrsminigolfbana vid hotellet. Har aldrig hört talas om den men vi hade med internet och letade upp saker att göra! haha :P
Var lite väl låg kvalite där. Vi följde skyltar och hamnade på baksidan av hotellet. Vid ett förråd med trädgårdsprylar. Bakom golfbanan. Unikt!
Vi gick över golfbanan och hittade en tjej som sa att vi skulle betala borta vid receptionen och hon sedan skulle ge bollar.
Jaha? Tänkte vi. Varför följde vi då massa skyltar hit?
Vi genom hotellet och kom till receptionen.
"Vi vill spela minigolf!"
"Ja då går ni till baksidan om ni följer..."
"Men de sa att vi skulle betala här?!"
"Jaha..?"


Vi betalade och sedan väntade vi ett halvår på att den lilla flickan skulle komma tillbaka. Den enda som var kvar var en irriterad kock som sa att hon inte hade nåt med golfbanan att göra. Inte ens för att ge oss en boll?? haha
Men det var en fin golfbana. Precis på berget med utsikt över... skövde. Försökte se Töreboda. Men utsikten var riktad åt fel håll. Såg endast Tidan med lite ansträgning sen kunde jag inte se längre runt berget. :P

Vi pratade, promenerade i skogen och hittade lite kantareller, letade efter billig bowling (240 per timme var magstarkt!) hamnade på myran och tittade på kläder (har varit en bowlinghall där förut!!!) dansade utanför Max på stallsiken (Orhan visade sina bästa tjejsteg som han hade dansat på nåt ställe i skövde förr i tiden. Vilket tydligen hade imponerat på tjejer!) åt hamburgare, köpte glass/sorbet och avslutade kvällen/natten med att sitta i bilen och glo på stjärnor och äta glass!

En bra dag, dock utan bilder.. jag hade med kameran men rörde den aldrig!!! BIlderna är från en flummig dag framför webkameran. För nå dagar sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0