Söt men korkad

Ok ok.. jag vet att Kosovo inte är det mest intressanta landet i världen. Men ändå. Ni kan väl försöka anstränga er lite och kommentera. Jag saknar det svenska språket. Mitt hjärta skriker ibland efter någon som förstår mig. Så ni kan väl i alla fall skriva. Idag åt jag pannkakor!
TACK

 

Nu har jag sminkat mig. Ska fixa håret. Tycker inte om att gå ofixad hela tiden. Dels för att det är kul. Men också för att alla andra ser så vackra ut. Och på middagsbjudningar får man se vacker ut. Jag kommer ju inte kunna säga något. Så jag vill i alla fall kunna sitta och se söt ut! :P

Kommentarer
Postat av: anna

Å kära flicka, man läser av intresse men tar sig inte för att skriva, tyvärr. Om jag hinner blir det palt och lussebullar i helgen. Men på fredag är det personalfest i skolan. Bowlinghallsmat - exotisk tallrik...

Vi ska snart på bön hos svärds.4

Kramar många från din mor

2011-12-13 @ 18:38:39
Postat av: Amelia

Idag har jag ätit så frukstansvärt mycket ska du veta! Jag var så äcklad på lunchen. Det var nån äcklig julkorv, sån där kokad som ska vara kryddig. Men tror du att den var kryddig? Nej inte det minsta! Den smaka INTE GOTT. Men lusssebullar och pepparkakor är inte alls fel de! Föresten så hade du tagit mysiga bilder! Du är ju cool Petra ;) Du är ju släkt med mig hallå! Nej nu måste jag sova. Puss på dej min alldeles egna älskade kusin! Föresten så lät det gott med pannkakor. Tror jag måste göra det nån dag!

2011-12-13 @ 23:13:35
Postat av: Bibbi

Vet hur det känns att vara bland bara främmande språk och längta efter svenskan. För mig slutade det med att jag gick på bio och såg en film dubbad på engelska. Jag som inte trodde jag kunde det språket men det kändes väldigt hemvant just då :-)

God Jul på er i Kosovo. Kollar men dålig på att kommentera. Kramar och saknad <3 <3 <3

2011-12-18 @ 14:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0