Dag 6 - Det här hade jag på mig i dag.

 Hade... då dagen inte gått så långt kanske detta ändras.
 Har nyss bytt från pyamas till linne. Annars är jag väldigt soft klädd i dag. Mjukisbrallor, tjocktröja och linne. 

 Hur som helst. sitter och väntar på mamma och pappa. Att de ska komma hem... Eller den egentliga anledning till att jag väntar är för att Orhan ska komma med dem hem. Jag skrämmer mig själv med hur mycket man kan sakna någon. Det var bara två dagar sen vi sågs men det känns som en evighet. Jag vill ha han med mig jämt!
 Har just sökt ett jobb som jag hoppas hårt på. I örebro. Bara ett vik för en mamma men ändå. Det vore uppmuntrande och kul att äntligen få något. När det äntligen finns nåt i närheten. Att starta med. Att vikka sex månader går ju som an även om det skulle vara pest och pina där. haha
 Jag skrev allt som jag lärt mig. Hur otroligt duktig jag var och vilken succe det skulle vara för dem om de anställde mig. Skickade med massa gulliga bilder på binderier och nu är det bara att hoppas.
 Jag kan ju till och med texta kransband även om det var länge sen. Vilket var en merit skrev de hehe....

 Det är kallt i huset som vanligt. Jag har gjort en eld som bara brinner bort all ved hela tiden. Den är så dålig våran kamin. Brinner fort och sprider inte värmen. Men ändå är den bättre än värmepumpen som står på 22. Pyttsan. Tror det är 17 i huset. Den pallar inte när det är minus ute.
 Igår var det runt 20 minus så skulle inte förvåna mig om det är kallt ute idag också!


 Nu ska jag göra nåt nyttigt. Som att rena mitt rum lite!

(Ni får njuta av lite bilder på mina liljor som blommar för fullt nu och sprider väldoft i rummet!)
kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0