Om mig!

 Jag...
Jag är en ganska mesig liten flicksnärt om jag får säga det själv. Som oroar mig för det mesta. Som till exempel att åka på utflykt med klassen, söndagar före skolan, att lämna Tamar när jag reser bort, gå till skolan när jag har försovit mig. Ja ni hör. Unika egenskaper.

 Jag är också kreativ. Älskar att skapa. Och kan genom att glömma jantelagen säga att jag är duktig på det I alla fall färg och form!!!. Blommor, måla, rita, fota, skriva, filma, sminka... :) 
 Har tävlat i sm i florist. Och det gick riktigt bra!
 Gör musikvideor i paint.
 Målar tavlor när inspirationen tränger sig på.
 Sminkar mig ofta... Gillar särskilt konstiga sminkningar.
 Har gjort en långfilm tillsammans med Girlpower-gänget i kyrkan. Och flera andra små. (saknar filmkameran)
 Har fått fem tavelbeställningar i mitt liv. XD haha

 Jag är också en ytterst blödig människ som kan fälla tårar rent av på beställning.
 Ser jag film ensam kan jag gråta för minsta lilla. Lycka, sorg... Här om dagen grät jag till Lejonkungen 1,5 när Simba Timon och Pumba sov tillsammans. (Jag vet jag vet...)
 Jag gråter för annat också. Skrattar-gråt. Arg-gråt. Vansinnig-skrik och gråt. Besviken-gråt. Lycklig-Gråt. Ja ni förstår. Jag är lite småtrött på detta blöta!

  Gillar musik också. Har hela mitt liv sjungt i min fars studio. Och har sjungt och spelat i kyrkan. Så jag har växt upp med detta!
 Kan spela lite på de flesta instrument. Har tagit fiollektioner men kommit av mig med det på senare år.
 Har spelat bas i två band. Och elorgel på en musikfest en gång. XD
 Står varje dag i studion och sjunger skrikiga sånger. Önskar att jag hade en raspigare och kraftigare rockröst. Vet inte om jag kan sjunga. (För sånt hör man ju inte själv!! Har jag märkt på andra haha) Så det är bara jag som får höra. (dock har Orhan fått höra en gång)

 Jag bor för tillfället hemma med min katt hos päronen. Längtar efter att få komma iväg från dem. Söker jobb. 
 Ser fram emot en framtid med min älskling. Förhoppningsvis i norra Sverige om jag får bestämma! ;)
 
 Jag bor i ett rum som då och då luktar katt-toa, är fullt med växter och prylar jag tycker är fina. Golvet är fläckigt av färg. Väggarna är knökade av tavlor och teckningar. Och några foton på vänner... :)
 Har haft lägenhet förut. Så två hem är inknökade i mitt rum. I hörnen står lådor med kökssaker och annat smått och gott. Har även för mycket kläder för min byrå. Så för det mesta ligger det i en låda. Eller på golvet!

 Sån är jag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0