Systrar och naglar....

 Äntligen har vi en fungerande kran i köket. I några veckor nu har kranen sprutat vatten åt alla håll. För att förklara skadan snabbt kan man säga att det enda som höll ihop själva munstycket och blandaren var tejp!
 Vi kunde inte byta eftersom stora kranen inte höll tätt. Vi kunde alltså inte stänga av vattnet i huset! haha
 Men nu så! ;) 

 Har haft en helkväll med syrran. Snack, prommis, god mat (vi gör varsin rätt. De vi vill ha. Jag åt pizza hon åt nå sädesslag i en röra) Nisse Hult och Anders och Måns! :) En heltrevlig afton! :D
 Det enda som saknades var lite godis. Eller just nu är jag så fruktansvärt sugen på nåt gott att dricka. Inte te. Inte vatten. Inte nån läskig saft. Åååh tänk en cola. Eller bara lite juice. Eller nån annan svalkande läsk...
 



 Har målat naglarna också idag. Fick lust nu när naglarna äntligen återhämtat sig efter lösnagelattacken! De ser inte fina ut. Jag menar, de är inte långa. Inte jämnalånga och vissa har fortfarande gropar och märken efter limmet hahah... :P Men men.. Jag kladdade dit färg. Blått, mörklila, lila och rött! :)



Men som vanligt kunde jag inte hålla mig tills de torkat med att börja pilla med annat så... De är redan förstört hahah XD som ni ser på bilden här... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0